• baner za shopping na biznismap
  • image
  • image

KLIMATIZACIJA

35

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

TERMOTIM
131641.jpg
131641.jpg
131549.jpg
131532.jpg
131546.jpg
131547.jpg
131530.jpg
131553.jpg
131543.jpg
131531.jpg
131537.jpg
131542.jpg
131533.jpg
131534.jpg
131535.jpg
131536.jpg
131538.jpg
131539.jpg
131541.jpg
131544.jpg
131545.jpg
131550.jpg
131554.jpg
131555.jpg
131556.jpg
131557.jpg
131558.jpg
131559.jpg
131560.jpg
131561.jpg
131562.jpg
131563.jpg
131564.jpg
131565.jpg
131566.jpg

 

ТЕРМОТИМ

соларни системи - топлотни пумпи - подно греење - фенкојлери

 

 

СОЛАРНИ СИСТЕМИ

VIESSMANN е еден од водечките светски производители на ефикасни и сигурни производи за греење со помош на сонце. VIESSMANN нуди сеопфатен спектар на германски инженерски производи за инсталирање во станбени објекти, трговски центри, лесни индустрии, училишта, универзитети, болници, општини и владини згради.

VIESSMANN сончевите колектори, нудат високи перформанси и квалитетна конструкција по прифатлива цена. Со површина на апсорбирање од 2,3 квадратни метри, сончевите колектори можат да се прилагодат за да ги задоволат сите енергетски побарувања.

VIESSMANN топлотни пумпи - кога е време да донесете одлука за нов систем за греење на вашиот дом, не се задоволувајте со ништо помалку од најдоброто. Изберете VIESSMANN.

 

ПОДНО ГРЕЕЊЕ – КЛИМАТИЗАЦИЈА

GIACOMINI / REHAU

Со GIACOMINI и REHAU подно греење, секој квадратен метар може да се искористи за да се постигне идеална клима во затворените простории.

И не само за греење, туку и за ладење во лето, благодарение на технолошката еволуција на регулационите уреди: подовите стануваат реверзибилни системи што можат да се искористат за целиот термички циклус, што претставува одлична алтернатива на климатизацијата.

 

КЛИМАТИЗАЦИЈА – ФЕНКОЈЛЕРИ

 SABIANA / OLIMPIA SPLENDID

Производи и опрема за климатизација што го загреваат и ладат секој простор: од станбен објект до фабрики. Палета на врвни производи, енергетско ефикасни и штедливи.

Програма на фенкојлери со неверојатни способности, исклучителна издржливост и квалитет. За целосната понуда контактирајте не директно на телефон!!

 

Информации за цени, продажба и изведба:  070/262 - 910

Ул. Загребска 1 бр.10
070/262 - 910ЈАВИ СЕ!
070/338 - 678

CENTRALNA KLIMATIZACIJA MK, CILERI MK, FENKOJLERI MK, INSTALACIJA NA KLIMATIZACIJA MK, INVERTER KLIMA URED MK, IZVEDBA NA KLIMATIZACIJA, KANALSKI SISTEMI MK, KASETEN SISTEM MK, KASETNA KLIMA MK, KLIMA INVERTER MK, KLIMA SPLIT MK, KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA MK, MULTISPLIT MK, VENTILACIJA I KLIMATIZACIJA MK, VRF KLIMA MK

CENTRALNA KLIMATIZACIJA MK, CILERI MK, FENKOJLERI MK, INSTALACIJA NA KLIMATIZACIJA MK, INVERTER KLIMA URED MK, IZVEDBA NA KLIMATIZACIJA, KANALSKI SISTEMI MK, KASETEN SISTEM MK, KASETNA KLIMA MK, KLIMA INVERTER MK, KLIMA SPLIT MK, KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA MK, MULTISPLIT MK, VENTILACIJA I KLIMATIZACIJA MK, VRF KLIMA MK

CENTRALNA KLIMATIZACIJA MK, CILERI MK, FENKOJLERI MK, INSTALACIJA NA KLIMATIZACIJA MK, INVERTER KLIMA URED MK, IZVEDBA NA KLIMATIZACIJA, KANALSKA KLIMA MK, KANALSKI SISTEMI MK, KASETEN SISTEM MK, KASETNA KLIMA MK, KLIMA INVERTER MK, KLIMA SPLIT MK, KLIMA URED INVERTER MK, KLIMA URED MK, KLIMA URED SPLIT SISTEM MK, KLIMA UREDI INVERTER MK, KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA MK, KLIMATIZACIJA MK, KLIMATIZERI MK, MOBILNA KLIMA MK, MONTAZA NA KLIMI, MULTISPLIT MK, SISTEMI ZA KLIMATIZACIJA MK, SPLIT KLIMA SKOPJE МК, SPLIT SISTEM MK, VENTILACIJA I KLIMATIZACIJA MK, VENTILACIJA MK, VRF KLIMA MK

 

BIZNISMAP видео презентација: