• image

KOMPJUTERSKA GALANTERIJA

98

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

MREZNA OPREMA MK
130717.jpg
130717.jpg
130721.jpg
130727.jpg
130730.jpg
130733.jpg
130738.jpg
130743.jpg
130747.jpg
130751.jpg
130754.jpg
130760.png
130763.jpeg
130765.jpg
130769.jpg
130774.jpg
130779.jpg
130781.jpg
130787.jpg
130789.jpg

 

РУВЕКС- A доо

Фирмата Рувекс-А д.о.о. врши увоз и дистрибуција на производи во Македонија на  повеќе познати светски брендови како:

HAMA, SBOX, Digitus, Ednet, Port Designs, Linksys, Kingston и други.

 

Се работи за производи како:

  • ИТ асесоари,
  • разни аудио/видео и телекомуникациски кабли,
  • држачи за ЛЦД/Плазма ТВ уреди и проектори,
  • торби и ранци за НБ комјутери и таблети,
  • серверска опрема и друго.

 

Постигнатите резултати се должат на професионалниот пристап во работата, брзо и ефикасно исполнување на барањата на купувачите.

 

Наши партнери се меѓу другите:

НЕПТУН Македонија / Сеавус / КиК Техномаркет / Нетсетера / Палма / Дуна компјутери / Хубо Маркет /ТНТ иТ маркет

Ендава / Кватро / Макпетрол / I Style / РИЕМ…..

 

Нашите производи имаат докажан квалитет на светско ниво!

ul. naroden Front 19a / lok. 14
0000-00-00ЈАВИ СЕ!
02 3290 - 585

MASA ZA KOMPJUTER SKOPJE, RABOTNA MASA ZA KOMPJUTER, BIRO ZA ARHITEKTI, RABOTNO BIRO SO MOTOR, RABOTNO BIRO MK, PLATNO ZA PROECTOR MK, PROEKCIONI PLATNA MK, PLATNO ZA PROECTOR 200 X 200 MK,

MASA ZA KOMPJUTER SKOPJE, RABOTNA MASA ZA KOMPJUTER, BIRO ZA ARHITEKTI, RABOTNO BIRO SO MOTOR, RABOTNO BIRO MK, PLATNO ZA PROECTOR MK, PROEKCIONI PLATNA MK, PLATNO ZA PROECTOR 200 X 200 MK,

MASA ZA KOMPJUTER SKOPJE, RABOTNA MASA ZA KOMPJUTER, BIRO ZA ARHITEKTI, RABOTNO BIRO SO MOTOR, RABOTNO BIRO MK, PLATNO ZA PROECTOR MK, PROEKCIONI PLATNA MK, PLATNO ZA PROECTOR 200 X 200 MK, PLATNO ZA PROECTOR 18 X 180 MK, KOMPJUTERSKA GALANTERIJA SKOPJE, GLUVCE ZA KOMPJUTER MK, MAUS ZA LAPTOP, MAUS ZA KOMPJUTER, ADAPTER ZA LAPTOP, POLNAC ZA LAPTOP, POLNAC ZA LAPTOP ACER, POLNAC ZA LAPTOP ASUS, POLNAC ZA LAPTOP HP, POLNAC ZA LAPTOP LENOVO, BEZICNA TASTATURA MK, BEZICNA TASTATURA SKOPJE, BEZICNA TASTATURA, BEZICNA TASTATURA ZA TV, ZVUCNICI ZA KOMPJUTER MK, ZVUCNICI ZA KOMPJUTER, ZVUCNICI ZA PC, ZVUCNICI ZA LAPTOP, DISTRIBUTER NA HAMA ZA MAKEDONIJA, HAMA OPREMA ZA MAKEDONIJA, ZASTAPNIK NA HAMA PROIZVODI ZA MAKEDONIJA, AKTIVNA MREZNA OPREMA, MREZNA OPREMA MK, MREZNA OPREMA SKOPJE, ESHARK VO MAKEDONIJA, SBOX VO MAKEDONIJA, HAMA MAKEDONIJA, HAMA MK, ZASTAPNIK NA HAMA ZA MAKEDONIJA, PORT DESIGNS MK, WHITE SHARK MAKEDONIJA, GEJMERSKA STOLICA MK, GEJMERSKI MAUS MK, GEJMERSKA TASTATURA MK,

Biznismap

Please publish modules in offcanvas position.