Biznismap MK

LIM - PROIZVODI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

6354
BIZNISMAP BRUTI-ING
132611.jpg
132611.jpg
132606.jpg
132600.jpg
132597.jpg
132598.jpg
132607.jpg
132599.jpg
132601.jpg
132602.jpg
132603.jpg
132608.jpg
132604.jpg
132605.jpg
132610.jpg
132609.jpg

 

BRUTI ENGINEERING

 

Компанијата BRUTI повеќе од 20 години им нуди на своите клиенти, архитекти и дизајнери бесконечни можности за креативно и иновативно планирање.

 

Ние сме специјализирани за работа и инсталација на:

  • системи за собирање атмосферски води,
  • поставување метални покриви,
  • сендвич панели и
  • структурни фасади од стакло.

 

Сите компоненти се лесни за работа и лесно се инсталираат на секој објект. Со своите технолошки предности, нашите производи овозможуваат употреба и примена во ентериерот и екстериерот на различни објекти.

 

Некои од главните предности на нашите производи се:

  • Висока адекватност и стабилност
  • Различни видови на бои и отпорност на временските услови
  • Индивидуален дизајн и лесна работа
  • Мала тежина на големите панели

Нашите производи се инспирација за нови идеи, создаваат хармонија, поставуваат нови трендови во градбата.

 

Брути е дистрибутер на алуминиум од Турција „Pekintas Group“ и претставници  сме на сендвич панели на компанијата Aluform Pekintaş и Pekintaş Schmit.

 

 

 

Сите наши производи се сертифицирани врз основа на стандардот ISO 9001 / EN 14001, што е највисок стандард за квалитет прифатен на меѓународно ниво. Во исто време, нашата компанија се грижи во менаџирањето и управувањето со индустриската безбедност на нашите локации, користејќи го стандардот OSAHS 18001.

Јави се веднаш
ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: ‎070/241-363 152
Индустриска зона Чојлија
022/635-294

SENDVIC PANELI MK, IZOLACIONI PANELI MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI VO MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI MONTAZA MK, SENDVIC PANELI DIMENZII MK, SENDVIC PANELI VO MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI MONTAZA MK, SENDVIC PANELI DIMENZII MK, STRUKTURNI STAKLA MK, FASADNO STAKLO MK, STAKLENA FASADA MK,

SENDVIC PANELI MK, IZOLACIONI PANELI MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI VO MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI MONTAZA MK, SENDVIC PANELI DIMENZII MK, SENDVIC PANELI VO MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI MONTAZA MK, SENDVIC PANELI DIMENZII MK, STRUKTURNI STAKLA MK, FASADNO STAKLO MK, STAKLENA FASADA MK,

LADNO VALAN LIM MK, BRODSKI LIM MK, FALCOVAN LIM MK, FASADNI LIMOVI MK, KROVEN LIM MK, KROVNI LIMOVI MK, LIM I LIMARSKA GALANTERIJA MK, LIM I LIMENI PROIZVODI MK, LIM KERAMIDA, LIM ZA POKRIV, LIMARSKA GALANTERIJA MK, LIMENI PROIZVODI MK, OLUCI MK, PLASTIFICIRAN LIM, POCINKUVAN LIM, PROFILIRANI LIMOVI MK, REBRAST LIM MK, REBROVAN LIM, SNEGOBRANI MK, TRAPEZEN LIM MK, VALANI LIMOVI, LIMENI OLUCI MK, OLUCI OD PLASTIFICIRAN LIM, POKRIVANJE NA KROV SO LIM, KERAMIDA LIM MK, PLASTIFICIRAN LIM SO IOZOLACIJA, PLEKOVI ZA KROV, DRZACI ZA OLUCI, MONTAZA NA OLUCI, CENA NA OLUCI, POKRIVI ZA KUKI MK, PLASTIFICIRAN LIM KERAMIDA, PANELI ZA KROV MK, PLASTIFICIRAN LIM CENA, PERFORIRAN LIM MK, KROVNI SENDVIC PANELI, SENDVIC PANELI CENA MK, ZELEZARSKI LIM, LIM PRILEP, PLASTIFICIRAN LIM KUMANOVO, LIMARIJA SKOPJE, KROVNI PANELI MK, SENDVIC PANELI MK, FRIGO PANELI MK, SENDVIC PANELI AKCIJA MK, SENDVIC PANELI CENA MK, KROVNI SENDVIC PANELI CENOVNIK, KROVNI SENDVIC PANELI MK, IZOLACIONI PANELI MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI VO MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI MONTAZA MK, SENDVIC PANELI DIMENZII MK, STRUKTURNI STAKLA MK, FASADNO STAKLO MK, STAKLENA FASADA MK,

ОДВЕДИ МЕ ТАМУ

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.