Biznismap MK

078 / 363 - 414

3491
Glavna slika

 

За нас

 

 

BOWEN CENTAR

 

 

Sertificiran BOWEN TERAPEVT vo Makedonija: Aneta Leodor 

 

BOWEN e исклучително напредна терапевтска техника која потекнува од Австралија каде во средината на 50-тите години на минатиот век се практикува од Tom Bowen.
Од јуни 2010 година, BOWEN техникатa во Велика Британија е вклучена во системот на здравственото осигурување.

 

BOWEN терапијата ПОМАГА ПРИ:

- Траума, стари повреди и хронични болки почнуваат веднаш да се решаваат.
- Типично, постои брза промена при дејство на акутни состојби, додека хроничните состојби покажуваат стабилно подобрување.

- Многу често, терапијата со Бовен предизвикува изненадувачки и неочекувано подобрување во хронични состојби, дури и во       случаи кога нема друга помош.

 

BOWEN терапевтската техника е рачна терапија која вклучува нежни движења, многу делотворни кои праќаат невролошки импулси до централниот нервен систем (ЦНС), - тој ги обработува и ги враќа назад. Како одговор на телото - информациите се активираат различни механизми кои водат кон ослободување на напнатоста и релаксација на мускулите, подобрување на протокот на крвта и лимфата и забрзување на процесот на регенерација.

 

BOWEN терапевтот врши стимулативна акупресура со помош на показалецот и палецот врз мускулите, тетивите, рбетот, и периферните нерви (меки ткива) со минимален притисок. Движењата се одвиваат со соодветни процедури во рамките на точно утврдени точки на телото, кои во повеќето случаи одговараат на акупунктурните точки или меридијани на традиционалната кинеска медицина.

 

Информации на тел: 078/363 414

 

 

 

 

Контакт

ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 078 / 363 - 414 52
Skopje
070/ 770 - 055

 

Галерија

119834.jpg
112860.jpg
112855.jpg
112859.jpg
112856.jpg
112857.jpg
112858.jpg
112865.jpg
112863.jpg
112871.jpg
112869.jpg
112867.jpg
112866.png
112864.jpg
112872.jpg
112870.jpg
112862.jpg
112861.jpg
84138.jpg
+

 

Мапа

ОДВЕДИ МЕ ТАМУ

© BOWEN CENTAR. Сите права се задржани.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ANTICELULITEN TRETMAN MK, ANTICELULITNA MASAZA MK, ANTICELULITNA MASAZA SKOPJE, ANTICELULITNA TERAPIJA MK, ANTICELULITNI MASAZI MK, BOWEN CENTAR MK, BOWEN CENTAR VO SKOPJE, BOWEN MASAZA VO SKOPJE, BOWEN TERAPIJA MK, CENTAR ZA MASAZA MK, CENTAR ZA MASAZA VO SKOPJE, COKOLADNA MASAZA MK, FIZIKALNA MASAZA MK, FIZIKALNA TERAPIJA MK, FIZIOTERAPEVTI MK, KIROPRAKTIKA MK, KRIOTERAPIJA MK, MASAZA NA LICE MK, MASAZA NA STAPALA MK, MASAZA NA TELO MK, MASAZA ZA RELAKSIRANJE MK, MEDICINSKA MASAZA MK, MEZOTERAPIJA MK, RELAKS MASAZA MK, RELAKS MASAZA ZA MAZI, RELAX MASAZA MK, SALONI ZA MASAZA VO SKOPJE, SPORTSKA MASAZA MK, TERAPEVTSKA MASAZA MK, TERAPIJA ZA CELULIT MK, TERMOTERAPIJA MK, TRETMANI ZA DISKOPATIJA MK, TRETMANI ZA KIFOZA MK, TRETMANI ZA SLABEENJE MK, TRETMANI ZA SPONDILOZA MK, TRETMANI ZA SPORTSKI POVREDI MK, VAKUM TERAPIJA MK, АНТИЦЕЛУЛИТЕН ТРЕТМАН МК, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЗА МК, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЗА СКОПЈЕ, АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЈА МК, АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЗИ МК, БОWЕН ЦЕНТАР МК, БОWЕН ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ, БОWЕН МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, БОWЕН ТЕРАПИЈА МК, ЦЕНТАР ЗА МАСАЗА МК, ЦЕНТАР ЗА МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, ЦОКОЛАДНА МАСАЗА МК, ФИЗИКАЛНА МАСАЗА МК, ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА МК, ФИЗИОТЕРАПЕВТИ МК, КИРОПРАКТИКА МК, КРИОТЕРАПИЈА МК, МАСАЗА НА ЛИЦЕ МК, МАСАЗА НА СТАПАЛА МК, МАСАЗА НА ТЕЛО МК, МАСАЗА ЗА РЕЛАКСИРАЊЕ МК, МЕДИЦИНСКА МАСАЗА МК, МЕЗОТЕРАПИЈА МК, РЕЛАКС МАСАЗА МК, РЕЛАКС МАСАЗА ЗА МАЗИ, РЕЛАX МАСАЗА МК, САЛОНИ ЗА МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, СПОРТСКА МАСАЗА МК, ТЕРАПЕВТСКА МАСАЗА МК, ТЕРАПИЈА ЗА ЦЕЛУЛИТ МК, ТЕРМОТЕРАПИЈА МК, ТРЕТМАНИ ЗА ДИСКОПАТИЈА МК, ТРЕТМАНИ ЗА КИФОЗА МК, ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ МК, ТРЕТМАНИ ЗА СПОНДИЛОЗА МК, ТРЕТМАНИ ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ МК, ВАКУМ ТЕРАПИЈА МК,

ANTICELULITEN TRETMAN MK, ANTICELULITNA MASAZA MK, ANTICELULITNA MASAZA SKOPJE, ANTICELULITNA TERAPIJA MK, ANTICELULITNI MASAZI MK, BOWEN CENTAR MK, BOWEN CENTAR VO SKOPJE, BOWEN MASAZA VO SKOPJE, BOWEN TERAPIJA MK, CENTAR ZA MASAZA MK, CENTAR ZA MASAZA VO SKOPJE, COKOLADNA MASAZA MK, FIZIKALNA MASAZA MK, FIZIKALNA TERAPIJA MK, FIZIOTERAPEVTI MK, KIROPRAKTIKA MK, KRIOTERAPIJA MK, MASAZA NA LICE MK, MASAZA NA STAPALA MK, MASAZA NA TELO MK, MASAZA ZA RELAKSIRANJE MK, MEDICINSKA MASAZA MK, MEZOTERAPIJA MK, RELAKS MASAZA MK, RELAKS MASAZA ZA MAZI, RELAX MASAZA MK, SALONI ZA MASAZA VO SKOPJE, SPORTSKA MASAZA MK, TERAPEVTSKA MASAZA MK, TERAPIJA ZA CELULIT MK, TERMOTERAPIJA MK, TRETMANI ZA DISKOPATIJA MK, TRETMANI ZA KIFOZA MK, TRETMANI ZA SLABEENJE MK, TRETMANI ZA SPONDILOZA MK, TRETMANI ZA SPORTSKI POVREDI MK, VAKUM TERAPIJA MK, АНТИЦЕЛУЛИТЕН ТРЕТМАН МК, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЗА МК, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЗА СКОПЈЕ, АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЈА МК, АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЗИ МК, БОWЕН ЦЕНТАР МК, БОWЕН ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ, БОWЕН МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, БОWЕН ТЕРАПИЈА МК, ЦЕНТАР ЗА МАСАЗА МК, ЦЕНТАР ЗА МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, ЦОКОЛАДНА МАСАЗА МК, ФИЗИКАЛНА МАСАЗА МК, ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА МК, ФИЗИОТЕРАПЕВТИ МК, КИРОПРАКТИКА МК, КРИОТЕРАПИЈА МК, МАСАЗА НА ЛИЦЕ МК, МАСАЗА НА СТАПАЛА МК, МАСАЗА НА ТЕЛО МК, МАСАЗА ЗА РЕЛАКСИРАЊЕ МК, МЕДИЦИНСКА МАСАЗА МК, МЕЗОТЕРАПИЈА МК, РЕЛАКС МАСАЗА МК, РЕЛАКС МАСАЗА ЗА МАЗИ, РЕЛАX МАСАЗА МК, САЛОНИ ЗА МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, СПОРТСКА МАСАЗА МК, ТЕРАПЕВТСКА МАСАЗА МК, ТЕРАПИЈА ЗА ЦЕЛУЛИТ МК, ТЕРМОТЕРАПИЈА МК, ТРЕТМАНИ ЗА ДИСКОПАТИЈА МК, ТРЕТМАНИ ЗА КИФОЗА МК, ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ МК, ТРЕТМАНИ ЗА СПОНДИЛОЗА МК, ТРЕТМАНИ ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ МК, ВАКУМ ТЕРАПИЈА МК,

ANTICELULITEN TRETMAN MK, ANTICELULITNA MASAZA MK, ANTICELULITNA MASAZA SKOPJE, ANTICELULITNA TERAPIJA MK, ANTICELULITNI MASAZI MK, BOWEN CENTAR MK, BOWEN CENTAR VO SKOPJE, BOWEN MASAZA VO SKOPJE, BOWEN TERAPIJA MK, CENTAR ZA MASAZA MK, CENTAR ZA MASAZA VO SKOPJE, COKOLADNA MASAZA MK, FIZIKALNA MASAZA MK, FIZIKALNA TERAPIJA MK, FIZIOTERAPEVTI MK, KIROPRAKTIKA MK, KRIOTERAPIJA MK, MASAZA NA LICE MK, MASAZA NA STAPALA MK, MASAZA NA TELO MK, MASAZA ZA RELAKSIRANJE MK, MEDICINSKA MASAZA MK, MEZOTERAPIJA MK, RELAKS MASAZA MK, RELAKS MASAZA ZA MAZI, RELAX MASAZA MK, SALONI ZA MASAZA VO SKOPJE, SPORTSKA MASAZA MK, TERAPEVTSKA MASAZA MK, TERAPIJA ZA CELULIT MK, TERMOTERAPIJA MK, TRETMANI ZA DISKOPATIJA MK, TRETMANI ZA KIFOZA MK, TRETMANI ZA SLABEENJE MK, TRETMANI ZA SPONDILOZA MK, TRETMANI ZA SPORTSKI POVREDI MK, VAKUM TERAPIJA MK, АНТИЦЕЛУЛИТЕН ТРЕТМАН МК, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЗА МК, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЗА СКОПЈЕ, АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЈА МК, АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЗИ МК, БОWЕН ЦЕНТАР МК, БОWЕН ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ, БОWЕН МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, БОWЕН ТЕРАПИЈА МК, ЦЕНТАР ЗА МАСАЗА МК, ЦЕНТАР ЗА МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, ЦОКОЛАДНА МАСАЗА МК, ФИЗИКАЛНА МАСАЗА МК, ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА МК, ФИЗИОТЕРАПЕВТИ МК, КИРОПРАКТИКА МК, КРИОТЕРАПИЈА МК, МАСАЗА НА ЛИЦЕ МК, МАСАЗА НА СТАПАЛА МК, МАСАЗА НА ТЕЛО МК, МАСАЗА ЗА РЕЛАКСИРАЊЕ МК, МЕДИЦИНСКА МАСАЗА МК, МЕЗОТЕРАПИЈА МК, РЕЛАКС МАСАЗА МК, РЕЛАКС МАСАЗА ЗА МАЗИ, РЕЛАX МАСАЗА МК, САЛОНИ ЗА МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, СПОРТСКА МАСАЗА МК, ТЕРАПЕВТСКА МАСАЗА МК, ТЕРАПИЈА ЗА ЦЕЛУЛИТ МК, ТЕРМОТЕРАПИЈА МК, ТРЕТМАНИ ЗА ДИСКОПАТИЈА МК, ТРЕТМАНИ ЗА КИФОЗА МК, ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ МК, ТРЕТМАНИ ЗА СПОНДИЛОЗА МК, ТРЕТМАНИ ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ МК, ВАКУМ ТЕРАПИЈА МК,

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.