Biznismap MK
 • ВИЗИР
 • MEGA RADIO 7
 • image

PROIZVODSTVO NA KESI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

3620
BIZNISMAP RIKOPLAST GRUP KESI
124768.jpg
124768.jpg
124738.jpg
124739.jpg
124740.jpg
124741.jpg
124742.jpg
124743.jpg
124744.jpg
124745.jpg
124746.jpg
124747.jpg
124748.jpg
124749.jpg
124750.jpg
124751.jpg
124752.jpg

 

RIKOPLAST GRUP

ПРОИЗВОДСТВО И РЕЦИКЛАЖА НА ПОЛИЕТИЛЕНСКА АМБАЛАЖА

(кеси, вреќи, фолија...)

 

Рикопласт Груп роизведува секаков вид на пластични кеси од рециклирана пластика и тоа:

 • ВРЕЌИ ЗА ОДПАД ОД:  50л, 150л, 200л, 250л...
 • ВРЕЌИ ЗА МЕДИЦИНСКИ ОДПАД
 • СИТЕ ВИДОВИ НА КЕСИ И ВРЕЌИ
 • КЕСИ ЗА БУТИЦИ СО ШТАМПА
 • КЕСИ ЗА ТРГОВИЈА
 • ПЛАСТИЧНИ ФОЛИИ…

 РИКОПЛАСТ ГРУП исто така изработува висококвалитетни траки при подземни полагања или за надземни известувања а сето тоа од рециклирана пластика. Листата на производи е следна: 

 • ПЕ ТРАКА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕН КАБЕЛ
 • ПЕ ТРАКА ЗА ОПТИЧКИ КАБЕЛ
 • ПЕ ТРАКА ЗА ВОДОВОД
 • ПЕ ТРАКА ЗА ОПАСНОСТ
 • ПЕ ТРАКА ЗА ОГРАДУВАЊЕ
 • ПЕ ТРАКА ЗА БИЛО КОЈА НАМЕНА ПО ВАША ЖЕЛБА

 

Траките се со стандардна широчина од 120 мм.
Можна е изработка на кеси и вреќи за смет и нивно пакување по порачка во зависнот од потребите на клиентот.

Изработката е висококвалитетна а испораката на вашите барања брза и точна. Информирајте се на нашите инфо телефони веднаш!

 

RIKOPLAST GRUP

Јави се веднаш
КЛИКНИ ЗА ДА ГО ВИДИШ БРОЈОТtel: 077/539 646 47
Luka Gerov 49 Volkovo
077/675 - 082

KESI ZA OТPAD MK, KESI MK, VREKI ZA SMET MK, VREKI ZA ODPAD MK, KESI ZA MEDICINSKI ODPAD, VREKI ZA MEDICINSKI ODPAD MK, KESI ZA PAKUVANJE MK, PRODAZBA NA KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE,

KESI ZA OТPAD MK, ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΣΆΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΆΤΩΝ ΣΤΗ ΒΌΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ , PRODUCTION OF WASTE BAGS IN NORTH MACEDONIA, PRODHIMI I QESEVE TË MBETURINAVE, PRODHIMI I QESEVE TË MBETURINAVE SHKUP, KESI MK, VREKI ZA SMET MK, VREKI ZA ODPAD MK, KESI ZA MEDICINSKI ODPAD, VREKI ZA MEDICINSKI ODPAD MK, KESI ZA PAKUVANJE MK, PRODAZBA NA KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE,

ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΣΆΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΆΤΩΝ ΣΤΗ ΒΌΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ , PRODUCTION OF WASTE BAGS IN NORTH MACEDONIA, PRODHIMI I QESEVE TË MBETURINAVE, PRODHIMI I QESEVE TË MBETURINAVE SHKUP, KESI MK, VREKI ZA SMET MK, VREKI ZA ODPAD MK, KESI ZA MEDICINSKI ODPAD, VREKI ZA MEDICINSKI ODPAD MK, KESI ZA PAKUVANJE MK, PRODAZBA NA KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, PVC TRAKA ZA OPASNOST MK, PVC TRAKA ZA OPASNOST, PVC KESI SO STAMPA MK, PVC REKLAMNI KESI, PVC BUTIK KESI MK, PVC PROMOTIVNI KESI MK, PVC PROMO KESI MK, PLASTICNI KESI MK, PLASTICNI KESI SO STAMPA MK, KESI ZA ODPAD MK, KESI ZA ODPADOCI MK, PVC TRAKA ZA OBELEZUVANJE NA RABOTI NA PATOT, PVC TRAKA ZA FIZICKO ODVOJUVANJE, PVC TRAKA ZA DISTANCIRANJE, PVC TRAKA ZA OPASNOST, TRAKA ZA OBELEZUVANJE NA RABOTI NA PATOT, TRAKA ZA FIZICKO ODVOJUVANJE, TRAKA ZA DISTANCIRANJE, TRAKA ZA OPASNOST, PVC TRAKA ZA OPTICKI KABEL MK, PVC TRAKA ZA VODOVOD MK, PVC TRAKA ZA OPASNOST, PVC TRAKA ZA OGRADUVANJE, TRAKA ZA VODOVOD MK, TRAKA ZA OPTICKI KABEL, OPASNOST TRAKA ZA ELEKTRICNI KABLI, KESI TREGERICI, VREKI ZA GUBRE MK, BUTIK KESI MK, PVC TRAKA ZA ELEKTRICEN KABEL MK, KESI ZA OТPAD MK,

Map

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.