• image
  • MEGA RADIO 7
  • image
  • image
mksqbghrendeelsrsltr

RENOVIRANJE I MOLERAJ

MOLERISUVANJE I GIPS
284
120759.jpg
120759.jpg
120760.jpg
120761.jpg
120762.jpg
120763.jpg
078 936 127

FIRMI ZA KRECENJE VO SKOPJE, FIRMI ZA RENOVIRANJE VO SKOPJE, MAJSTORI ZA GIPS KARTON, MAJSTORI ZA KRECENJE VO SKOPJE, MAJSTORI ZA PLOCKI VO SKOPJE, MAJSTORI ZA RENOVIRANJE VO SKOPJE, MOLEROFARBARSKI USLUGI, MOLERSKI USLUGI, PLOCKARI VO SKOPJE, RENOVIRANJE NA STANOVI,

ВОДОИНСТАЛАТЕРИ ВО СКОПЈЕ, ГИПСАРИ И МОЛЕРИ ВО СКОПЈЕ, МАЈСТОРИ ЗА ГИПС КАРТОН, МАЈСТОРИ ЗА КРЕЧЕЊЕ ВО СКОПЈЕ, МАЈСТОРИ ЗА ПЛОЧКИ ВО СКОПЈЕ, МАЈСТОРИ ЗА РЕНОВИРАЊЕ ВО СКОПЈЕ, МОЛЕРОФАРБАРСКИ УСЛУГИ, МОЛЕРСКИ УСЛУГИ, ПЛОЧКАРИ ВО СКОПЈЕ, РЕНОВИРАЊЕ НА КУПАТИЛА, РЕНОВИРАЊЕ НА СТАНОВИ,

FARBANJE NA ZIDOVI MK, FIRMI ZA KRECENJE VO SKOPJE, FIRMI ZA RENOVIRANJE VO SKOPJE, GIPSARI I MOLERI VO SKOPJE, GIPSARSKI RABOTI, MAJSTORI ZA GIPS KARTON, MAJSTORI ZA KRECENJE VO SKOPJE, MAJSTORI ZA PLOCKI VO SKOPJE, MAJSTORI ZA RENOVIRANJE VO SKOPJE, MOLEROFARBARSKI USLUGI, MOLERSKI USLUGI, MOLERSKI USLUGI VO SKOPJE, PLOCKARI, PLOCKARI VO SKOPJE, RENOVIRANJE NA KUPATILA MK, RENOVIRANJE NA STANOVI, RENOVIRANJE NA STANOVI I KUKI, VODOINSTALATERI VO SKOPJE, VODOVODZII, ZAVRSNI RABOTI VO GRADEZNISTVO, ВОДОВОДЏИИ, ВОДОИНСТАЛАТЕРИ ВО СКОПЈЕ, ГИПСАРИ И МОЛЕРИ ВО СКОПЈЕ, ГИПСАРСКИ РАБОТИ, ЗАВРШНИ РАБОТИ ВО ГРАДЕЖНИШТВО, МАЈСТОРИ ЗА ГИПС КАРТОН, МАЈСТОРИ ЗА КРЕЧЕЊЕ ВО СКОПЈЕ, МАЈСТОРИ ЗА ПЛОЧКИ ВО СКОПЈЕ, МАЈСТОРИ ЗА РЕНОВИРАЊЕ ВО СКОПЈЕ, МОЛЕРОФАРБАРСКИ УСЛУГИ, МОЛЕРСКИ УСЛУГИ, МОЛЕРСКИ УСЛУГИ ВО СКОПЈЕ, ПЛОЧКАРИ, ПЛОЧКАРИ ВО СКОПЈЕ, РЕНОВИРАЊЕ НА КУПАТИЛА, РЕНОВИРАЊЕ НА СТАНОВИ, РЕНОВИРАЊЕ НА СТАНОВИ И КУЌИ, ФАРБАЊЕ НА ЅИДОВИ, ФИРМИ ЗА КРЕЧЕЊЕ ВО СКОПЈЕ, ФИРМИ ЗА РЕНОВИРАЊЕ ВО СКОПЈЕ


МАЈСТОРИ ЗА МОЛЕРИСУВАЊЕ И ПОСТАВУВАЊЕ НА ГИПС КАРТОН


Молерисување - чисто, педантно, со компјутерски бои и поволни цени; 

Опшивки - на прозори и врати веднаш после нивната промена;

Преградни зидови;

Обложување на зидови;

Спуштени плафони;

Каскади;

Скриени светла;

Останати работи со гипс картон;


ПОВИКАЈТЕ НЕ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ НА: 078/936-127

 

 

 

  • 1
  • p2
  • p6
  • image
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty