• image

VELOSIPEDI MOTORI

248

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

MODUS BIKE
131065.jpg
131065.jpg
131045.jpg
131059.jpg
131060.jpg
131061.jpg
131039.jpg
131040.jpg
131044.jpg
131042.jpg
131043.jpg
131064.jpg
131050.jpg
131049.jpg
131048.jpg
131035.jpg
131036.jpg
131038.jpg
131034.jpg
131047.jpg
131057.jpg
131063.jpg
131056.jpg
131046.jpg
131055.jpg
131062.jpg
131054.jpg
131051.jpg
131058.jpg
131053.jpg
131052.jpg

 

MODUS BIKE

ВЕЛОСИПЕДСКА ОПРЕМА, РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ, 100% КВАЛИТЕТЕН СЕРВИС

 

ПРОДАЖБА НА ВЕЛОСИПЕДИ:

 • Capriolo
 • Clermont
 • Trek

 РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

 • Амортизери, Виљушки
 • Волани, Гуми, Запчаници, Ланци
 • Менувачи, Педали, Пренос и Касети
 • Светла, Седишта
 • Тркала 

ОПРЕМА

 • Гардероба
 • Детски Столчиња
 • Кацига
 • Километражи
 • Корпи и Багажници
 • Пумпи
 • Сајли за Заклучување
 • Шишиња и Држачи 

СЕРВИС

MODUS BIKE нуди комплетен сервис со најсовремени алати за сервисирање на сите видови велосипеди, како и промена на сите резервни делови.

ОСНОВЕН СЕРВИС – 350,00 денари, кој вклучува: генерална проверка;  проверка и штелување на сопирачки и брзини; стегање и штелување на сајли за сопирачки и брзини; мерење и подмачкување на ланец; проверка на средна осовина; проверка на гарнитура на волан; проверка на гуми; чистење на велосипедот

КОМПЛЕТЕН СЕРВИС – 950,00 денари, кој вклучува: ги вклучува сите услуги од основниот сервис како и подмачкување на средна осовина; подмачкување на задна и предна осовина; подмачкување гарнитура за волан; проверка на вилушка; центрирање на тркала.

За сите подетални инфомации  КОНТАКТ ТЕЛ. 070 537 685

ул. Никола Русински бр.3-5 Блок 5-16 ТЦ Лептокарија
070/ 537 - 685ЈАВИ СЕ!
02/ 3061- 614

ZENSKI VELOSIPEDI SKOPJE, CAPRIOLO VELOSIPEDI MK, CLERMONT VELOSIPEDI MK, TREK VELOSIPEDI MK, AMORTIZERI ZA VELOSIPEDI SKOPJE, SEDISTA ZA VELOSIPEDI SKOPJE, KACIGI ZA VELOSIPED MK, OPREMA ZA VELOSIPED MK, PRODAVNICA ZA VELOSIPEDI SKOPJE, SALON ZA VELOSIPEDI SKOPJE, PRODAZBA NA VELOSIPEDI SKOPJE

ZENSKI VELOSIPEDI SKOPJE, CAPRIOLO VELOSIPEDI MK, CLERMONT VELOSIPEDI MK, TREK VELOSIPEDI MK, AMORTIZERI ZA VELOSIPEDI SKOPJE, SEDISTA ZA VELOSIPEDI SKOPJE, KACIGI ZA VELOSIPED MK, OPREMA ZA VELOSIPED MK, PRODAVNICA ZA VELOSIPEDI SKOPJE, SALON ZA VELOSIPEDI SKOPJE, PRODAZBA NA VELOSIPEDI SKOPJE

AKSESOARI ZA VELOSIPEDI MK, ALAT ZA VELOSIPEDI, ALPINA VELOSIPEDI MK, CUBE VELOSIPEDI SKOPJE, DELOVI ZA TOCACI MK, DELOVI ZA TOCACI SKOPJE, DELOVI ZA VELOSIPEDI MK, DELOVI ZA VELOSIPEDI SKOPJE, DETSKI VELOSIPEDI MK, DODATNA OPREMA ZA VELOSIPEDI, ELEKTRICNI VELOSIPEDI MK, GIANT VELOSIPEDI SKOPJE, HEAD VELOSIPEDI SKOPJE, KTM VELOSIPEDI SKOPJE, MAX VELOSIPEDI SKOPJE, OPREMA ZA TOCACI MK, OPREMA ZA VELOSIPEDI MK, REZERVNI DELOVI ZA VELOSIPEDI, SCOTT VELOSIPEDI SKOPJE, SPORTSKA OPREMA ZA VELOSIPEDI, TREK VELOSIPEDI MK, VELOSIPEDI AERODROM, VELOSIPEDI AGROTEHNA, VELOSIPEDI AKCIJA MK, VELOSIPEDI ALPINA MK, VELOSIPEDI MK, VELOSIPEDI MK CAPRIOLO, VELOSIPEDI MK CENA, VELOSIPEDI MKD, VELOSIPEDI SKOPJE, VELOSIPEDI ZA BEBE, VELOSIPEDI ZA DECA MK, VELOSIPEDI ZA DECA SKOPJE, VELOSIPEDI ZA MALI DECA, VELOSIPEDI ZA PRODAZBA, ZENSKI VELOSIPEDI MK, ZENSKI VELOSIPEDI SKOPJE, CAPRIOLO VELOSIPEDI MK, CLERMONT VELOSIPEDI MK, TREK VELOSIPEDI MK, AMORTIZERI ZA VELOSIPEDI SKOPJE, SEDISTA ZA VELOSIPEDI SKOPJE, DETSKI STOLCINJA ZA VELOSIPED MK, KACIGI ZA VELOSIPED MK, OPREMA ZA VELOSIPED MK, PRODAVNICA ZA VELOSIPEDI SKOPJE, SALON ZA VELOSIPEDI SKOPJE, PRODAZBA NA VELOSIPEDI SKOPJE

Biznismap

Please publish modules in offcanvas position.