• ВИЗИР
 • MEGA RADIO 7
 • image

ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ - ZASTITNI VIZIRI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

901
GODOMIN
131407.jpg
131407.jpg
131409.jpg
131408.jpg
131399.jpg
131395.jpg
131396.jpg
131397.jpg
131398.jpg
131400.jpg
131401.jpg

 

ГОДОМИН

ПРОФЕСИОНАЛНИ РАБОТНИ ОБЛЕКИ 

ПРОИЗВОДСТВО НА РАБОТНА И ЗАШТИТНА ОБЛЕКА ЗА СИТЕ ПРОФЕСИИ

ПРОИЗВОДСТВО НА ЗАШТИТНИ ПЛАТНЕНИ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ - СТОП КОВИД 19

 

Произведуваме заштитни платнени маски за лице по Ваша желба за дизајн и големина;

Користиме врвни материјали со висок стандард на квалитет;

Јавете се да се договориме за детали! 

Тел: 02 2434 488

 

 • Работна облека
 • Администрација
 • Работни панталони и јакни
 • Работни елеци
 • Работни комблизони
 • Кошули
 • Зимски јакни
 • Медицина
 • Мантили
 • Угостителство
 • Кувари
 • Престилки
 • Собарки
 • Обезбедување

Облеките на ГОДОМИН се комфорни, репрезентативни и особено познати по: 

 • крој и дизајн 
 • квалитет и издржливост на облекатата во долг период 
 • разновидност
 • загарантирана и континуирана набавка  

Во ГОДОМИН можете да бирате помегу разни стилови и дизајни кои можат меѓусебно да се комбинираат, со цел вашите вработени да бидат препознатливи. 

ГОДОМИН облеката ја изработува во сите стандардни големини. 

Во можност сме да ви понудиме голем број на комбинации од нашите модели на работна и заштитна облека. 

Со цел да вашиот работна и заштитна облека има модерен изглед и други квалитети како што се практичност, функционалност секогаш прилагоедн кон вашите критериуми и барања.

Тел: 02 2434 488

 

Јави се веднаш
tel: 02 2434 488 8
Ул.808 број 2
02 2434 646

ПРОДАЖБА НА ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ И ЗАШТИТНИ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ - ZASTITNI VIZIRI, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ MK, ZASTITNI VIZIRI MK, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ СКОПЈЕ, ZASTITNI VIZIRI SKOPJE, ZASTITNI MASKI ZA LICE MK, ZASTITNI MASKI ZA LICE SKOPJE, ZASTITNI MASKI ZA LICE VIZIR, ZASTITNI MASKI ZA LICE MK, MASKI ZA LICE SKOPJE, ZASTITNI VIZIR ZA LICE MK CENA, ZASTITNI MASKI ZA DECA, MEDICINSKI ZASTITNI MASKI MK, ZASTITNI MASKI ZA VOZDUH, ZASTITNA MASKA ZA LICE MK, ZASTITNI MASKI SKOPJE

ПРОДАЖБА НА ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ И ЗАШТИТНИ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ - ZASTITNI VIZIRI, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ MK, ZASTITNI VIZIRI MK, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ СКОПЈЕ, ZASTITNI VIZIRI SKOPJE, ZASTITNI MASKI ZA LICE MK, ZASTITNI MASKI ZA LICE SKOPJE, ZASTITNI MASKI ZA LICE VIZIR, ZASTITNI MASKI ZA LICE MK, MASKI ZA LICE SKOPJE, ZASTITNI VIZIR ZA LICE MK CENA, ZASTITNI MASKI ZA DECA, MEDICINSKI ZASTITNI MASKI MK, ZASTITNI MASKI ZA VOZDUH, ZASTITNA MASKA ZA LICE MK, ZASTITNI MASKI SKOPJE

ПРОДАЖБА НА ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ И ЗАШТИТНИ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ - ZASTITNI VIZIRI, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ MK, ZASTITNI VIZIRI MK, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ СКОПЈЕ, ZASTITNI VIZIRI SKOPJE, ZASTITNI MASKI ZA LICE MK, ZASTITNI MASKI ZA LICE SKOPJE, ZASTITNI MASKI ZA LICE VIZIR, ZASTITNI MASKI ZA LICE MK, MASKI ZA LICE SKOPJE, ZASTITNI VIZIR ZA LICE MK CENA, ZASTITNI MASKI ZA DECA, MEDICINSKI ZASTITNI MASKI MK, ZASTITNI MASKI ZA VOZDUH, ZASTITNA MASKA ZA LICE MK, ZASTITNI MASKI SKOPJE

Map

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

Please publish modules in offcanvas position.