Biznismap MK

ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ - ZASTITNI VIZIRI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

2029
BIZNISMAP ZASTITNI VIZIRI MK
131406.jpg
131406.jpg
131437.jpg
131404.jpg
131436.jpg
131435.jpg

 

 

ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ СО МЕХАНИЗАМ

ОДЛИЧНА ЗАШТИТА ОД КОВИД 19 !!!

 

 

 • Одлична заштита и голема слобода при комуникација со други луѓе;
 • Идеален за вработени во фирми и канцеларии;
 • Идеален за персонал во кафетерии и ресторани / продавници;
 • Кога сте на работа лесно се дише, лесно се работи;
 • Целосна заштита на Вашето лице – лесен, скоро да не го осеќате!
 • Универзална големина - може да се прилагоди на било која димензија - ONE SIZE FIT ALL;
 • Исклучителна заштита за сите луѓе кои имаат контакт со други луѓе;
 • Со механизам - Визирот има повеќе позиции и лесно се мести;
 • Со позадинската трака - лесно се затегнува на главата;
 • Визирот за лице прави механичка заштита на вашата уста, нос и очи од надворешни влијаниа и водени капки што ги испушта соговорникот!!!
 • Визирот е пријатен за носење во лето кога заштитната маска ви создава топлина и нелагодност; 

 

Може да нарачате и по телефон на: 078 / 363 – 414, достава и плаќање на врата при прием на пратката!

За фирми или ПЗУ можност за плаќање на жиро сметка.

Достава се врши со карго курирска служба.

 

 

 

 

 

ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ - ZASTITNI VIZIRI, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ MK, ZASTITNI VIZIRI MK, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ СКОПЈЕ, ZASTITNI VIZIRI SKOPJE

Јави се веднаш
ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 078/363-414 13
ul.Franklin Ruzvelt 44

ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ - ZASTITNI VIZIRI, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ MK, ZASTITNI VIZIRI MK, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ СКОПЈЕ, ZASTITNI VIZIRI SKOPJE, ZASTITNI MASKI ZA LICE MK, ZASTITNI MASKI ZA LICE SKOPJE, ZASTITNI MASKI ZA LICE VIZIR, ZASTITNI MASKI ZA LICE MK, MASKI ZA LICE SKOPJE, ZASTITNI VIZIR ZA LICE MK CENA, ZASTITNI MASKI ZA DECA, MEDICINSKI ZASTITNI MASKI MK, ZASTITNI MASKI ZA VOZDUH, ZASTITNA MASKA ZA LICE MK, ZASTITNI MASKI SKOPJE

ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ - ZASTITNI VIZIRI, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ MK, ZASTITNI VIZIRI MK, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ СКОПЈЕ, ZASTITNI VIZIRI SKOPJE, ZASTITNI MASKI ZA LICE MK, ZASTITNI MASKI ZA LICE SKOPJE, ZASTITNI MASKI ZA LICE VIZIR, ZASTITNI MASKI ZA LICE MK, MASKI ZA LICE SKOPJE, ZASTITNI VIZIR ZA LICE MK CENA, ZASTITNI MASKI ZA DECA, MEDICINSKI ZASTITNI MASKI MK, ZASTITNI MASKI ZA VOZDUH, ZASTITNA MASKA ZA LICE MK, ZASTITNI MASKI SKOPJE

3M MASKI SKOPJE, DVOSLOJNI ZASTITNI MASKI MK, FFP2 MASKI SKOPJE, HIRURSKI MASKI MK, MASKA N95 CENA MK, MASKA N95 CENA SKOPJE, MASKI FFP3 MK, MASKI SO AKTIVEN JAGLEN, MASKI ZA LICE SKOPJE, MEDICINSKA MASKA MK, MEDICINSKI MASKI MK, MEDICINSKI MASKI SKOPJE, MEDICINSKI ZASTITNI MASKI MK, MEDICUS HELP MASKI, N95 MASKA SKOPJE, N95 MASKI MK, N95 MASKI SKOPJE, N95 MASKI ZEGIN, ONLINE APTEKA MK, PRODAZBA NA VIZIRI, RESPIRATORNI MASKI, RESPIRATORNI MASKI SKOPJE, TROSLOJNI ZASTITNI MASKI MK, VIZIR ZA LICE MK PRODAZBA, VIZIRI SKOPJE, ASTITNI VIZIR ZA LICE MK CENA, VIZIRI SKOPJE, ZASTITNA MASKA ZA LICE MK, ZASTITNI MASKI N95, ZASTITNI MASKI SKOPJE, ZASTITNI MASKI ZA DECA, ZASTITNI MASKI ZA LICE MK, ZASTITNI MASKI ZA LICE SKOPJE, ZASTITNI MASKI ZA LICE VIZIR, ZASTITNI MASKI ZA VOZDUH, ZASTITNI NAOCARI, ZASTITNI VIZIR ZA LICE CENA, ZASTITNI VIZIR ZA LICE MK, ZASTITNI VIZIR ZA LICE MK CENA, ZASTITNI VIZIRI MK, ZASTITNI VIZIRI SKOPJE, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ - ZASTITNI VIZIRI, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ MK, ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ СКОПЈЕ, РЕСПИРАТОРНИ МАСКИ,

ОДВЕДИ МЕ ТАМУ

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.