• image
  • MEGA RADIO 7
  • image
  • image
mksqbghrendeelsrsltr

BAZENI I FONTANI

OSKARPLAST
2156
120206.jpg
120206.jpg
120208.jpg
120209.jpg
120210.jpg
120211.jpg
120212.jpg
120213.jpg
120214.jpg
120215.jpg
120216.jpg
120217.jpg
120218.jpg
120219.jpg
120220.jpg
120221.jpg
120222.jpg
120223.jpg
120224.jpg
120225.jpg
120226.jpg
120227.jpg
120228.jpg
120229.jpg
120230.jpg
120231.jpg
120232.jpg
120233.jpg
120234.jpg
120235.jpg
120236.jpg
120237.jpg
120238.jpg
120239.jpg
120240.jpg
ул. Индустриска бб
070 212 813
046 700 947
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

BAZENI I FONTANI, BAZENI I OPREMA, HORIZONTALNI REZERVOARI, URBANA OPREMA, REZERVOARI ZA SITE VIDOVI TECNOSTI, LULASKI ZA DECA,

БАЗЕНИ И РЕКВИЗИТИ, БАЗЕНИ И ФОНТАНИ, BAZENI I FONTANI, ЛУЛАШКИ ЗА ДЕЦА, РЕЗЕРВОАРИ ЗА ВОДА, РЕЗЕРВОАРИ ЗА НАФТА, ТОБОГАНИ ЗА ИГРАЛИШТА, ТОБОГАНИ ЗА ИГРАЛИШТА, OPREMA ZA PARKOVI,

BAZEN PECURKA MK, BAZENI I BAZENSKA OPREMA MK, BAZENI I FONTANI, BAZENI I OPREMA MK, BAZENI I REKVIZITI MK, BAZENSKA OPREMA MK, CILINDRICNI REZERVOARI MK, EDRILICI MK, FIRMI ZA BAZENI, FIRMI ZA FONTANI, FONTANI PO NARACKA, FONTANI ZA DVOROVI, HORIZONTALNI REZERVOARI MK, IZRABOTKA NA BAZENI MK, IZRABOTKA NA CAMCI MK, IZRABOTKA NA EDRILICI MK, IZRABOTKA NA FONTANI MK, IZRABOTKA NA GLISERI MK, IZRABOTKA NA JAHTI MK, IZRABOTKA NA KAJACI MK, IZRABOTKA NA KORPI ZA OTPAD, IZRABOTKA NA PEDALINKI MK, IZRABOTKA NA PLOVNI OBJEKTI MK, IZRABOTKA NA REZERVOARI MK, IZVEDBA NA BAZENI, IZVEDBA NA FONTANI, KLUPI ZA PARKOVI MK, KORPI ZA OTPADOCI MK, LULASKI ZA DECA MK, NADZEMNI REZERVOARI MK, OPREMA ZA BAZENI MK, OPREMA ZA DETSKI IGRALISTA MK, OPREMA ZA FONTANI MK, OPREMA ZA PARKOVI MK, OPREMA ZA VODENI PARKOVI MK, PEDALINKI MK, PLASTICNI CAMCI MK, PLOVNI OBJEKTI MK, PODZEMNI REZERVOARI MK, PRODAZBA NA EDRILICI MK, REKVIZITI ZA BAZENI MK, REZERVOARI ZA NAFTA MK, REZERVOARI ZA VODA MK, TOBOGANI ZA BAZENI MK, TOBOGANI ZA IGRALISTA MK, TRAMBOLINI ZA DECA MK, UKRASNI FONTANI, URBANA OPREMA MK, VERTIKALNI REZERVOARI MK, VODENI REKVIZITI MK, VODENI TOBOGANI MK, VRTELESKI ZA IGRALISTA MK, БАЗЕН ПЕЧУРКА, БАЗЕНИ И БАЗЕНСКА ОПРЕМА, БАЗЕНИ И ОПРЕМА, БАЗЕНИ И РЕКВИЗИТИ, БАЗЕНИ И ФОНТАНИ, БАЗЕНСКА ОПРЕМА, ВЕРТИКАЛНИ РЕЗЕРВОАРИ, ВОДЕНИ РЕКВИЗИТИ, ВОДЕНИ ТОБОГАНИ, ВРТЕЛЕШКИ ЗА ИГРАЛИШТА, ЕДРИЛИЦИ, ИЗВЕДБА НА БАЗЕНИ, ИЗВЕДБА НА ФОНТАНИ, ИЗРАБОТКА НА БАЗЕНИ, ИЗРАБОТКА НА ГЛИСЕРИ, ИЗРАБОТКА НА ЕДРИЛИЦИ, ИЗРАБОТКА НА ЈАХТИ, ИЗРАБОТКА НА КАЈАЦИ, ИЗРАБОТКА НА КОРПИ ЗА ОТПАД, ИЗРАБОТКА НА ПЕДАЛИНКИ, ИЗРАБОТКА НА ПЛОВНИ ОБЈЕКТИ, ИЗРАБОТКА НА РЕЗЕРВОАРИ, ИЗРАБОТКА НА ФОНТАНИ, ИЗРАБОТКА НА ЧАМЦИ, КЛУПИ ЗА ПАРКОВИ, КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ, ЛУЛАШКИ ЗА ДЕЦА, НАДЗЕМНИ РЕЗЕРВОАРИ, ОПРЕМА ЗА БАЗЕНИ, ОПРЕМА ЗА ВОДЕНИ ПАРКОВИ, ОПРЕМА ЗА ДЕТСКИ ИГРАЛИШТА, ОПРЕМА ЗА ПАРКОВИ, ОПРЕМА ЗА ФОНТАНИ, ПЕДАЛИНКИ, ПЛАСТИЧНИ ЧАМЦИ, ПЛОВНИ ОБЈЕКТИ, ПОДЗЕМНИ РЕЗЕРВОАРИ, ПРОДАЖБА НА ЕДРИЛИЦИ, РЕЗЕРВОАРИ ЗА ВОДА, РЕЗЕРВОАРИ ЗА НАФТА, РЕКВИЗИТИ ЗА БАЗЕНИ, ТОБОГАНИ ЗА БАЗЕНИ, ТОБОГАНИ ЗА ИГРАЛИШТА, ТРАМБОЛИНИ ЗА ДЕЦА, УКРАСНИ ФОНТАНИ, УРБАНА ОПРЕМА, ФИРМИ ЗА БАЗЕНИ, ФИРМИ ЗА ФОНТАНИ, ФОНТАНИ ЗА ДВОРОВИ, ФОНТАНИ ПО НАРАЧКА, ХОРИЗОНТАЛНИ РЕЗЕРВОАРИ, ЦИЛИНДРИЧНИ РЕЗЕРВОАРИ, BARIERI ZA SOOBRAKAJ, BARIERI ZA ULICI, BIO EKO SEPTICKI JAMI, EKO BOKS GAJBI, GAJBI ZA OVOSJE, GAJBI ZA ZELENCUK, KANILIZACIONEN TALOZNIK, KANTI ZA GUBRE, KANTI ZA OTPAD VO DVOR, KANTI ZA OTPADOCI, KONTEJNERI ZA GUBRE, KONTEJNERI ZA OTPAD, PLASTICNI BARIERI, PLASTICNI GAJBI, PLASTICNI TEZGI, PRECISTITELNI STANICI, SADOVI ZA OTPAD, TALOZNIK ZA KANALIZACIJA, TEZGI ZA ULICNA PRODAZBA, TOPCESTI REZERVOARI, TOPKASTI REZERVOARI, БАРИЕРИ ЗА СООБРАЌАЈ, БАРИЕРИ ЗА УЛИЦИ, БИО ЕКО СЕПТИЧКИ ЈАМИ, ГАЈБИ ЗА ЗЕЛЕНЧУК, ГАЈБИ ЗА ОВОШЈЕ, ЕКО БОКС ГАЈБИ, КАНИЛИЗАЦИОНЕН ТАЛОЖНИК, КАНТИ ЗА ЃУБРЕ, КАНТИ ЗА ОТПАД ВО ДВОР, КАНТИ ЗА ОТПАДОЦИ, КОНТЕЈНЕРИ ЗА ЃУБРЕ, КОНТЕЈНЕРИ ЗА ОТПАД, ПЛАСТИЧНИ БАРИЕРИ, ПЛАСТИЧНИ ГАЈБИ, ПЛАСТИЧНИ ТЕЗГИ, ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ, САДОВИ ЗА ОТПАД, ТАЛОЖНИК ЗА КАНАЛИЗАЦИЈА, ТЕЗГИ ЗА УЛИЧНА ПРОДАЖБА, ТОПКАСТИ РЕЗЕРВОАРИ, ТОПЧЕСТИ РЕЗЕРВОАРИ,

ПРОФИЛ

Oскарпласт е една од водечките компании за производство на производи од армиран полиестер.

 

Ние како фирма го водиме секој проект од идеја до реализација и тоа гледано од секој аспект на проектот кое вклучува планирање, производство, инженеринг и монтажа.

 

Од секогаш сакаме да градиме добри односи со нашите клиенти.

 

Нашиот начин на искажување благодарност на купувачите е континуираното обезбедување на најквалитетни производи и услуги.

Нашата компанија ги поседува сертификатот за квалитет ISO9000:2008 и сертификатот за животна средина ISO14001.

  • 1
  • p2
  • p6
  • image
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty