• image
  • TEMPO GENERATOR 1

MERMERNI PROIZVODI

2250

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

LION MERMER
117651.jpg
117651.jpg
117652.jpg
117653.jpg
117654.jpg
117655.jpg
117656.jpg
117657.jpg
117658.jpg
117659.jpg
117660.jpg
117661.jpg
117662.jpg
117663.jpg
117664.jpg
117665.jpg
117666.jpg
117667.jpg
117668.jpg
117669.jpg
117670.jpg
117671.jpg
117672.jpg

 

ЛИОН МЕРМЕР
 ИЗРАБОТКА НА НАДГРОБНИ СПОМЕНИЦИ И ЕНЕТЕРИЕРИ ОД МЕРМЕР И ГРАНИТ 

 

Изработка на производи од мермер за:

- надгробни споменици
- ентериери
- надворешни скали
- внатрешни скали
- прозорски окапници
- кујнски работни плочи
- шанкови

Изработуваме и порцелански слики за истите, како и гравирање на мермер со букви и слики.

Користиме мермер во сите бои, бел, црн, матен, сив...

Изработуваме по мерка на проект, а за индивидуални куќи, станови, земаме мерка на лице место со наша експертска сугестија.

 

Тел: 078 257 131

 

бул. III Македонска бригада 3/57
078 / 257 - 131ЈАВИ СЕ!

ENETERIERI OD MERMER MK, IZRABOTKA NA NADGROBNI SPOMENICI, MERMERNI SKALI, NADGROBNI SPOMENICI, IZRABOTKA NA PORCELANSKI SLIKI,

ENETERIERI OD MERMER MK, IZRABOTKA NA NADGROBNI SPOMENICI, MERMERNI SKALI, NADGROBNI SPOMENICI, IZRABOTKA NA PORCELANSKI SLIKI,

ENETERIERI OD MERMER MK, ENTERIERI OD GRANIT MK, GRAVIRANJE NA MERMER MK, IZRABOTKA NA ENTERIERI OD MERMER, IZRABOTKA NA NADGROBNI SPOMENICI, IZRABOTKA NA PORCELANSKI SLIKI, IZRABOTKA NA SKALI OD MERMER, MERMERNI KUJNSKI PLOCI, MERMERNI OKAPNICI, MERMERNI PLOCI ZA GROBOVI, MERMERNI SKALI, NADGROBNI PLOCI OD MERMER, NADGROBNI SPOMENICI, NADGROBNI SPOMENICI OD MERMER, SKALI OD MERMER,

Biznismap