Biznismap MK

070/772 878


1009
Glavna slika

 

За нас

 

 

PRIMA Laminat

ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ - 3D ЅИДНИ ПАНЕЛИ

 

Прима Ламинат е компанија која работи со ламинатни подови и дрвени подови на големо и мало. Компанијата е исклучиво застапник на многу познати компании за производство на подови.

Нашиот ламинат се вклопува насекаде, правејќи го вашиот дом пријатен простор за престој, со елегантно или рустикално чувство во зависност од декорацијата на подот. Без разлика дали станува збор за опуштено семејно дружење, кафе со пријателите или целосна забава, ламинатниот под е совршен под за секоја пригода!

 

PRIMA LAMINAT ВРШИ ПРОДАЖБА НА:

 • ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ;
 • ВИНИЛНИ ПОДОВИ;
 • ЅИДНИ ПАНЕЛИ И ДОДАТОЦИ СО МОДЕРНИ ДЕКОРИ;
 • ДЕКОРАТИВЕН КАМЕН ЗА ЗИДОВИ...

 

Ламинатот е идеална алтернатива на вистинските дрвени подови.
Има интензивни бои, површинските структури со природен изглед, чувството како вистинско дрво.

 

ПРЕДНОСТИТЕ НА ЛАМИНАТНИОТ ПОД :

 1. ТЕШКО СЕ АБАТ: ламинатот е отпорен на удари, удари, притисок, гребнатини и триење
 2. ИЗДРЖЛИВ: животен век до 30 години.
 3. ОТПОРНИ НА ТОПЛИНА: ламинатни подови се отпорни на пламен.
 4. СОНЦЕ: нема промена на бојата - ламинатот е отпорен на УВ светлина.
 5. ПРИРОДЕН МАТЕРИЈАЛ:  90% од нашите ламинатни подови се направени од одржливо дрво.
 6. АНТИ АЛЕРГИСКИ: со ламинатен под, нема скривалиште за прашина и влакна.
 7. ГРЕЕЊЕ: нашиот ламинат е погоден за поставување на подно греење.
 8. ЛЕСНО СЕ ПОСТАВУВА: брзо и едноставно поставување благодарение на системот 1clic2go.
 9. ИНТЕНЗИВНИ БОИ!

  

ЛАМИНАТ, СОВРШЕН ПОД ЗА ДОБРО ЧУВСТВО!

 

PRIMA Laminat

ВАШ ПРВ ИЗБОР!

 

 

 

Контакт

ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 070/772 878 9
ul. Zeleznicka, Cerkezi
031/493 949
ЈАВИ СЕ ТУКА!www.facebook.com...

 

Галерија

144632.jpg
144633.jpg
144634.jpg
144635.jpg
144642.jpg
144636.jpg
144637.jpg
144638.jpg
144639.jpg
144640.jpg
144641.jpg
144643.jpg
144644.jpg
144645.jpg
144646.jpg
144647.jpg
144648.jpg
144649.jpg
144650.jpg
144651.jpg
144652.jpg
144653.jpg
144654.jpg
144655.jpg
144656.jpg
144657.jpg
144658.jpg
144659.jpg
144660.jpg
144661.jpg
144662.jpg
144663.jpg
144664.jpg
144665.jpg
144666.jpg
144667.jpg
144668.jpg
144669.jpg
144670.jpg
144671.jpg
144672.jpg
144673.jpg
144674.jpg
144675.jpg
144677.jpg
144678.jpg
144676.jpg
144679.jpg
144680.jpg
144681.jpg
144682.jpg
144683.jpg
144685.jpg
144684.jpg
144687.jpg
144688.jpg
144686.jpg
144691.jpg
144689.jpg
144690.jpg
144692.jpg
144696.jpg
144693.jpg
144694.jpg
144695.jpg
144697.jpg
144698.jpg
144702.jpg
144699.jpg
144700.jpg
144701.jpg
+

 

Мапа

ОДВЕДИ МЕ ТАМУ

© PRIMA LAMINAT. Сите права се задржани.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ПАРКЕТ И ЛАМИНАТ ЗА ВАШИОТ ДОМПаркетот е изработен од полно дрво кое може да биде: даб, бука, цреша... и во зависност од квалитетот на пазарот ќе најдете најразлични цени за м2.Паркетот е долготрајна подна облога која дава топлина во Вашиот дом.Паркетите најчесто се пребаруваат како:• DRVENI PODOVI MK• TARKETT MK• KLASICNI PARKETI MK• MASIVNI PARKETI MK• PARKETI I LAMINAT MK• TROSLOJNI PARKETI MK• ПАРКЕТ ЦЕНА ЗА М2• БУКОВ ПАРКЕТ ЦЕНИ• DABOV PARKET CENA• ГОТОВ ЛАКИРАН ПАРКЕТ ЦЕНИ• PARKET CENA MK• МАСИВЕН ПАРКЕТОсвен паркет, на пазарот постојат и други подни облоги, но во последно време многу барани и употребувани се ламинатите.Ламинатот е издржлив, во многу дезени и бои, со дебелина од 3-12 мм. Најчесто се користи ламинат со дебелина од 8 -12 мм.• Ламинатот е водоотпорен, добар топлински изолатор а во продажба најчесто е баран како: • LAMINAT CENA• LAMINATNI PODOVI CENA• LAMINAT 8MM CIJENA• LAMINAT 9MM CENA• LAMINAT I PARKET MK• LAMINAT VO SKOPJE• LAMINAT ZA PODNO GREJANJE• ЕВТИН ЛАМИНАТ• НАЈЕФТИН ЛАМИНАТ• ПРОДАЖБА НА ЛАМИНАТИ• LAMINAT CENA MK• KRONOTEX LAMINAT MK• IGNACIJA LAMINAT• МОНТАЖА НА ЛАМИНАТ• LAMINAT CENA NA KVADRAT• LAJSNI ZA LAMINAT MK

LEPACI ZA PODOVI, LEPACI ZA PODOVI MK, LEPACI I LAKOVI ZA PODOVI, LEPACI I LAKOVI ZA PODOVI MK, LAKOVI I LEPACI ZA PODOVI, LAKOVI I LEPACI ZA PODOVI MK, LAMINAT MK, LAMINAT CENA, LAMINATI MK, LAMINAT CENI MK, LAMINAT ZA PODNO GREJANJE, LAMINAT AKCIJA, ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ, ЛАМИНАТ ТЕКСТУРА, LAMINAT ЦЕНА, ЛАМИНАТ ЦЕНИ, LAMINAT 3MM, LAMINAT 4MM, LAMINAT 5 MM, LAMINAT 6 MM AKCIJA, LAMINAT 7MM AKCIJA, LAMINAT 8MM CIJENA, LAMINAT 9MM CENA, PARKETI I LAMINATI SKOPJE, PARKETI I LAMINAT MK, LAMINATNI PODOVI, LAMINATNI PODOVI SKOPJE, LAMINATNI PODOVI MK, LAMINATNI PODOVI CENA, LAMINATNI PODOVI MAKEDONIJA, LAMINATNI POD CENA, LUKSUZEN VINILEN POD, LUKSUZEN VINILEN POD MK, LEPACI I LAKOVI, LEPACI I LAKOVI MK, LUKSUZNI VINILNI PODOVI, LUKSUZNI VINILNI PODOVI MK, LVT LUKSUZEN POD, LVT LUKSUZEN POD MK, LVT LUKSUZNI PODOVI, LVT LUKSUZNI PODOVI MK, LVT LUKSUZNI VINILNI PODOVI, LVT LUKSUZNI VINILNI PODOVI MK, LVT LUKSUZEN VINILEN POD, LVT LUKSUZEN VINILEN POD MK, ЛВТ ВИНИЛНИ ПОДОВИ, LVT VINILNI PODOVI, LVT VINILNI PODOVI MK, LVT PODOVI, LVT PODOVI MK, LVT POD, LVT POD MK, VINILNI PODOVI, VINILNI PODOVI MK, ВИНИЛНИ ПОДОВИ, BRODSKI POD MK, BUKOV PARKET MK, DABOV PARKET, DRVENI PODOVI MK, KLASICNI PARKETI MK, LAJSNI ZA LAMINAT MK, LAMINAT I PARKET MK, LAMINAT I PARKET VO SKOPJE, LAMINAT MK, LAMINAT PODOVI MK, LAMINAT VO SKOPJE, LAMINATEN POD MK, LAMINATNI PODOVI MK, MASIVNI PARKETI MK, PARKET I LAMINAT MK, PARKET VO SKOPJE, PARKETI I LAMINATI MK, PODNI LAJSNI, TROSLOJNI PARKETI MK, LINOLEUM SKOPJE, TOPLI PODOVI SKOPJE,TARKETT MK, ЛАМИНАТ МК, ЛАМИНАТ ЦЕНА, ЛАМИНАТИ МК, ЛАМИНАТ ЦЕНИ МК, ЛАМИНАТ ЗА ПОДНО ГРЕЈАЊЕ, ЛАМИНАТ АКЦИЈА, ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ, ЛАМИНАТ ТЕКСТУРА, ЛАМИНАТ ЦЕНА, ЛАМИНАТ ЦЕНИ, ЛАМИНАТ 3ММ, ЛАМИНАТ 4ММ, ЛАМИНАТ 5 ММ, ЛАМИНАТ 6 ММ АКЦИЈА, ЛАМИНАТ 7ММ АКЦИЈА, ЛАМИНАТ 8ММ ЦИЈЕНА, ЛАМИНАТ 9ММ ЦЕНА, ПАРКЕТИ И ЛАМИНАТИ СКОПЈЕ, ПАРКЕТИ И ЛАМИНАТ МК, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ СКОПЈЕ, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ МК, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ ЦЕНА, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ МАКЕДОНИЈА, ЛАМИНАТНИ ПОД ЦЕНА, ЛУКСУЗЕН ВИНИЛЕН ПОД, ЛУКСУЗЕН ВИНИЛЕН ПОД МК, ЛЕПАЦИ И ЛАКОВИ, ЛЕПАЦИ И ЛАКОВИ МК, ЛУКСУЗНИ ВИНИЛНИ ПОДОВИ, ЛУКСУЗНИ ВИНИЛНИ ПОДОВИ МК, ЛВТ ЛУКСУЗЕН ПОД, ЛВТ ЛУКСУЗЕН ПОД МК, ЛВТ ЛУКСУЗНИ ПОДОВИ, ЛВТ ЛУКСУЗНИ ПОДОВИ МК, ЛВТ ЛУКСУЗНИ ВИНИЛНИ ПОДОВИ, ЛВТ ЛУКСУЗНИ ВИНИЛНИ ПОДОВИ МК, ЛВТ ЛУКСУЗЕН ВИНИЛЕН ПОД, ЛВТ ЛУКСУЗЕН ВИНИЛЕН ПОД МК, ЛВТ ВИНИЛНИ ПОДОВИ, ЛВТ ВИНИЛНИ ПОДОВИ, ЛВТ ВИНИЛНИ ПОДОВИ МК, ЛЕПАЦИ ЗА ПОДОВИ, ЛЕПАЦИ ЗА ПОДОВИ МК, ЛЕПАЦИ И ЛАКОВИ ЗА ПОДОВИ, ЛЕПАЦИ И ЛАКОВИ ЗА ПОДОВИ МК, ЛАКОВИ И ЛЕПАЦИ ЗА ПОДОВИ, ЛАКОВИ И ЛЕПАЦИ ЗА ПОДОВИ МК, ЛВТ ПОДОВИ, ЛВТ ПОДОВИ МК, ЛВТ ПОД, ЛВТ ПОД МК, ВИНИЛНИ ПОДОВИ, ВИНИЛНИ ПОДОВИ МК, ВИНИЛНИ ПОДОВИ, БРОДСКИ ПОД МК, БУКОВ ПАРКЕТ МК, ДАБОВ ПАРКЕТ, ДРВЕНИ ПОДОВИ МК, КЛАСИЧНИ ПАРКЕТИ МК, ЛАЈСНИ ЗА ЛАМИНАТ МК, ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ МК, ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ ВО СКОПЈЕ, ЛАМИНАТ МК, ЛАМИНАТ ПОДОВИ МК, ЛАМИНАТ ВО СКОПЈЕ, ЛАМИНАТЕН ПОД МК, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ МК, МАСИВНИ ПАРКЕТИ МК, ПАРКЕТ И ЛАМИНАТ МК, ПАРКЕТ ВО СКОПЈЕ, ПАРКЕТИ И ЛАМИНАТИ МК, ПОДНИ ЛАЈСНИ, ТРОСЛОЈНИ ПАРКЕТИ МК, ТАРКЕТ МК, INDUSTRISKI PODOVI MK, LINOLEUL PODOVI MK, LINOLEUM PODOVI VO SKOPJE, LVT PODOVI MK, LVT VINILNI PLOCI, LVT VINILNI PODOVI, MODULARNO RESENIE ZA POD, NOSIV POD, PODIGNAT POD, PODIGNATI PODOVI, PODIGNATI SISTEMI, PODNI OBLOGI MK, PODNI OBLOGI VO SKOPJE, FLEKSIBILEN PODEN SISTEM, ИНДУСТРИСКИ ПОДОВИ МК, ЛИНОЛЕУЛ ПОДОВИ МК, ЛИНОЛЕУМ ПОДОВИ ВО СКОПЈЕ, ЛВТ ПОДОВИ МК, ЛВТ ВИНИЛНИ ПЛОЦИ, ЛВТ ВИНИЛНИ ПОДОВИ, МОДУЛАРНО РЕСЕНИЕ ЗА ПОД, НОСИВ ПОД, ПОДИГНАТ ПОД, ПОДИГНАТИ ПОДОВИ, ПОДИГНАТИ СИСТЕМИ, ПОДНИ ОБЛОГИ МК, ПОДНИ ОБЛОГИ ВО СКОПЈЕ, ФЛЕКСИБИЛЕН ПОДЕН СИСТЕМ

LEPACI ZA PODOVI, LEPACI ZA PODOVI MK, LEPACI I LAKOVI ZA PODOVI, LEPACI I LAKOVI ZA PODOVI MK, LAKOVI I LEPACI ZA PODOVI, LAKOVI I LEPACI ZA PODOVI MK, LAMINAT MK, LAMINAT CENA, LAMINATI MK, LAMINAT CENI MK, LAMINAT ZA PODNO GREJANJE, LAMINAT AKCIJA, ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ, ЛАМИНАТ ТЕКСТУРА, LAMINAT ЦЕНА, ЛАМИНАТ ЦЕНИ, LAMINAT 3MM, LAMINAT 4MM, LAMINAT 5 MM, LAMINAT 6 MM AKCIJA, LAMINAT 7MM AKCIJA, LAMINAT 8MM CIJENA, LAMINAT 9MM CENA, PARKETI I LAMINATI SKOPJE, PARKETI I LAMINAT MK, LAMINATNI PODOVI, LAMINATNI PODOVI SKOPJE, LAMINATNI PODOVI MK, LAMINATNI PODOVI CENA, LAMINATNI PODOVI MAKEDONIJA, LAMINATNI POD CENA, LUKSUZEN VINILEN POD, LUKSUZEN VINILEN POD MK, LEPACI I LAKOVI, LEPACI I LAKOVI MK, LUKSUZNI VINILNI PODOVI, LUKSUZNI VINILNI PODOVI MK, LVT LUKSUZEN POD, LVT LUKSUZEN POD MK, LVT LUKSUZNI PODOVI, LVT LUKSUZNI PODOVI MK, LVT LUKSUZNI VINILNI PODOVI, LVT LUKSUZNI VINILNI PODOVI MK, LVT LUKSUZEN VINILEN POD, LVT LUKSUZEN VINILEN POD MK, ЛВТ ВИНИЛНИ ПОДОВИ, LVT VINILNI PODOVI, LVT VINILNI PODOVI MK, LVT PODOVI, LVT PODOVI MK, LVT POD, LVT POD MK, VINILNI PODOVI, VINILNI PODOVI MK, ВИНИЛНИ ПОДОВИ, BRODSKI POD MK, BUKOV PARKET MK, DABOV PARKET, DRVENI PODOVI MK, KLASICNI PARKETI MK, LAJSNI ZA LAMINAT MK, LAMINAT I PARKET MK, LAMINAT I PARKET VO SKOPJE, LAMINAT MK, LAMINAT PODOVI MK, LAMINAT VO SKOPJE, LAMINATEN POD MK, LAMINATNI PODOVI MK, MASIVNI PARKETI MK, PARKET I LAMINAT MK, PARKET VO SKOPJE, PARKETI I LAMINATI MK, PODNI LAJSNI, TROSLOJNI PARKETI MK, LINOLEUM SKOPJE, TOPLI PODOVI SKOPJE,TARKETT MK, ЛАМИНАТ МК, ЛАМИНАТ ЦЕНА, ЛАМИНАТИ МК, ЛАМИНАТ ЦЕНИ МК, ЛАМИНАТ ЗА ПОДНО ГРЕЈАЊЕ, ЛАМИНАТ АКЦИЈА, ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ, ЛАМИНАТ ТЕКСТУРА, ЛАМИНАТ ЦЕНА, ЛАМИНАТ ЦЕНИ, ЛАМИНАТ 3ММ, ЛАМИНАТ 4ММ, ЛАМИНАТ 5 ММ, ЛАМИНАТ 6 ММ АКЦИЈА, ЛАМИНАТ 7ММ АКЦИЈА, ЛАМИНАТ 8ММ ЦИЈЕНА, ЛАМИНАТ 9ММ ЦЕНА, ПАРКЕТИ И ЛАМИНАТИ СКОПЈЕ, ПАРКЕТИ И ЛАМИНАТ МК, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ СКОПЈЕ, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ МК, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ ЦЕНА, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ МАКЕДОНИЈА, ЛАМИНАТНИ ПОД ЦЕНА, ЛУКСУЗЕН ВИНИЛЕН ПОД, ЛУКСУЗЕН ВИНИЛЕН ПОД МК, ЛЕПАЦИ И ЛАКОВИ, ЛЕПАЦИ И ЛАКОВИ МК, ЛУКСУЗНИ ВИНИЛНИ ПОДОВИ, ЛУКСУЗНИ ВИНИЛНИ ПОДОВИ МК, ЛВТ ЛУКСУЗЕН ПОД, ЛВТ ЛУКСУЗЕН ПОД МК, ЛВТ ЛУКСУЗНИ ПОДОВИ, ЛВТ ЛУКСУЗНИ ПОДОВИ МК, ЛВТ ЛУКСУЗНИ ВИНИЛНИ ПОДОВИ, ЛВТ ЛУКСУЗНИ ВИНИЛНИ ПОДОВИ МК, ЛВТ ЛУКСУЗЕН ВИНИЛЕН ПОД, ЛВТ ЛУКСУЗЕН ВИНИЛЕН ПОД МК, ЛВТ ВИНИЛНИ ПОДОВИ, ЛВТ ВИНИЛНИ ПОДОВИ, ЛВТ ВИНИЛНИ ПОДОВИ МК, ЛЕПАЦИ ЗА ПОДОВИ, ЛЕПАЦИ ЗА ПОДОВИ МК, ЛЕПАЦИ И ЛАКОВИ ЗА ПОДОВИ, ЛЕПАЦИ И ЛАКОВИ ЗА ПОДОВИ МК, ЛАКОВИ И ЛЕПАЦИ ЗА ПОДОВИ, ЛАКОВИ И ЛЕПАЦИ ЗА ПОДОВИ МК, ЛВТ ПОДОВИ, ЛВТ ПОДОВИ МК, ЛВТ ПОД, ЛВТ ПОД МК, ВИНИЛНИ ПОДОВИ, ВИНИЛНИ ПОДОВИ МК, ВИНИЛНИ ПОДОВИ, БРОДСКИ ПОД МК, БУКОВ ПАРКЕТ МК, ДАБОВ ПАРКЕТ, ДРВЕНИ ПОДОВИ МК, КЛАСИЧНИ ПАРКЕТИ МК, ЛАЈСНИ ЗА ЛАМИНАТ МК, ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ МК, ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ ВО СКОПЈЕ, ЛАМИНАТ МК, ЛАМИНАТ ПОДОВИ МК, ЛАМИНАТ ВО СКОПЈЕ, ЛАМИНАТЕН ПОД МК, ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ МК, МАСИВНИ ПАРКЕТИ МК, ПАРКЕТ И ЛАМИНАТ МК, ПАРКЕТ ВО СКОПЈЕ, ПАРКЕТИ И ЛАМИНАТИ МК, ПОДНИ ЛАЈСНИ, ТРОСЛОЈНИ ПАРКЕТИ МК, ТАРКЕТ МК, INDUSTRISKI PODOVI MK, LINOLEUL PODOVI MK, LINOLEUM PODOVI VO SKOPJE, LVT PODOVI MK, LVT VINILNI PLOCI, LVT VINILNI PODOVI, MODULARNO RESENIE ZA POD, NOSIV POD, PODIGNAT POD, PODIGNATI PODOVI, PODIGNATI SISTEMI, PODNI OBLOGI MK, PODNI OBLOGI VO SKOPJE, FLEKSIBILEN PODEN SISTEM, ИНДУСТРИСКИ ПОДОВИ МК, ЛИНОЛЕУЛ ПОДОВИ МК, ЛИНОЛЕУМ ПОДОВИ ВО СКОПЈЕ, ЛВТ ПОДОВИ МК, ЛВТ ВИНИЛНИ ПЛОЦИ, ЛВТ ВИНИЛНИ ПОДОВИ, МОДУЛАРНО РЕСЕНИЕ ЗА ПОД, НОСИВ ПОД, ПОДИГНАТ ПОД, ПОДИГНАТИ ПОДОВИ, ПОДИГНАТИ СИСТЕМИ, ПОДНИ ОБЛОГИ МК, ПОДНИ ОБЛОГИ ВО СКОПЈЕ, ФЛЕКСИБИЛЕН ПОДЕН СИСТЕМ

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.