• image

REZERVNI DELOVI

8298

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

ELEKTRON - M
80290.jpg
80290.jpg
75667.jpg
75656.jpg
75657.jpg
75658.jpg
75659.jpg
75660.jpg
75661.jpg
75662.jpg
75663.jpg
75664.jpg
75665.jpg
75666.jpg
75668.jpg
75669.jpg
75670.jpg

 

ELEKTRON - M

ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА СИТЕ ВОЗИЛА
АЛАНСЕРИ-АЛТЕРНАТОРИ-РЕГЛЕРИ-АВТОМАТИ-БЕНДЕКСИ

 

Компанија специјализирана за резервни делови за:

- моторните возила
- материјали
- нови делови
- продажба на електрични резервни делови за автомобили и камиони

 

Застапници сме на најпознатите светски брендови кои изработуваат и фабрички ги вградуваат овие делови во автомобилите како што се:

- АЛАНСЕРИ
- АЛТЕРНАТОРИ 
- РЕГЛЕРИ
- АВТОМАТИ
- БЕНДЕКСИ ....... Проверете во нашиот огромен асортиман дали го имаме делот кој ви е потребен!!!

 

ул.Зеничка 13
070 / 231 - 684ЈАВИ СЕ!
02 2614 684

ALTERNATORI I ALANSERI MK, AMORTIZERI МК, AMORTIZERI ZA AVTOMOBILI, ELEKTRIKA ZA KOLI MK, LAGER MK, LEZISTA MK, SEMERINZI MK, AVTOELEKTRIKA, REGLER ZA KOLA MK, REZERVNI DELOVI ZA AVTOMOBILI, LAGERI ZA INDUSTRISKI MASINI, TIMKEN LAGERI MK, LAGERI ZA INDUSTRISKI MASINI MK, SKF LAGERI MK,

АМОРТИЗЕРИ ЗА АВТОМОБИЛИ, АЛТЕРНАТОРИ И АЛАНСЕРИ МК, АМОРТИЗЕРИ МК, АМОРТИЗЕРИ ЗА АВТОМОБИЛИ, ЕЛЕКТРИКА ЗА КОЛИ МК, ЛАГЕР МК, ЛЕЖИШТА МК, СЕМЕРИНЗИ МК, АВТОЕЛЕКТРИКА, РЕГЛЕР ЗА КОЛА МК, РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА АВТОМОБИЛИ, ЛАГЕРИ ЗА ИНДУСТРИСКИ МАШИНИ, ТИМКЕН ЛАГЕРИ МК, ЛАГЕРИ ЗА ИНДУСТРИСКИ МАШИНИ МК, СКФ ЛАГЕРИ,

ADITIVI ZA GORIVO MK, ALTERNATORI I ALANSERI MK, ALTERNATORI I ANLASERI MK, ALTERNATORI ZA KOLI MK, ALTERNATORI ZA VOZILA MK, AMORTIZERI МК, AUTO ELEKTRIKA МК, AUTO TUNING MK, AVTO DELOVI MK, AVTOELEKTRIKA MK, AVTOKOZMETIKA MK, AVTOMOBILSKI MASLA MK, BENDEKS ZA KOLI MK, BOBO LAGER MK, BOBO SKF MK, BOSCH PUMPI MK, BOSH PUMPI MK, DELOVI ZA FAP MK, DELOVI ZA MAN MK, DELOVI ZA TAM MK, DISK PLOCKI ZA KAMIONI MK, DOLEN STROJ ZA KAMIONI I PRIKOLKI, ELEKTRIKA ZA AVTOMOBILI MK, ELEKTRIKA ZA KOLI MK, INDUSTRISKI MASLA I MASTI MK, KLINAST KAIS MK, KLINAST REMEN MK, LAGER MK, LAGERI I SEMERINZI MK, LAGERI MK, LAGERI ZA INDUSTRISKI MASINI MK, LAGERI ZA KAMIONI MK, LEZISTA MK, LIMARIJA ZA KOLI MK, MASLO ZA KOMPRESORI, MASLO ZA TRANSMISIJA, MASTI I MASLA MK, MASTI ZA INDUSTRIJA MK, MERNI INSTRUMENTI MK, MOTORNI MASLA MK, REGLER ZA AUTO MK, REGLER ZA KOLA MK, REZERVNI DELOVI MK, REZERVNI DELOVI SKOPJE, REZERVNI DELOVI ZA AVTOBUSI MK, REZERVNI DELOVI ZA KAMIONI MK, REZERVNI DELOVI ZA KOLI MK, REZERVNI DELOVI ZA TOVARNI VOZILA MK, ROTOR CETKICI ZA ALANSER MK, SEMERING MK, SEMERINZI MK, SEMERINZI SKOPJE MK, SKF KLINASTI KAISI MK, SKF KLINASTI REMENI MK, SKF LAGERI MK, SKF LAGERI ZA INDUSTRISKI MASINI SKOPJE MK, SKF LEZISNI EDINICI SKOPJE MK, SKF LEZISTA MK, SKF MERNI INSTRUMENTI MK, SKF REMENI MK, SKF SEMERINZI MK, TIMKEN LAGERI MK, TIMKEN LEZISTA MK, TIMKEN SEMERINZI MK, TIMKEN ZAPTIVKI MK, TUNING SHOP MK, ZAPTIVNI ELEMENTI MK,

Biznismap