• ВИЗИР
  • MEGA RADIO 7
  • image

SOLARNI SISTEMI MK

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

5
TERMOTIM
131639.jpg
131639.jpg
131568.jpg
131569.jpg
131570.jpg
131571.jpg
131572.jpg
131573.jpg
131574.jpg
131575.jpg
131578.jpg
131579.jpg
131580.jpg
131581.jpg
131582.jpg
131583.jpg
131584.jpg
131586.jpg
131587.jpg
131588.jpg
131589.jpg
131590.jpg
131591.jpg
131592.jpg
131594.jpg
131595.jpg
131596.jpg
131597.jpg
131598.jpg
131599.jpg
131601.jpg
131602.jpg

 

ТЕРМОТИМ

соларни системи - топлотни пумпи - подно греење - фенкојлери

 

 

СОЛАРНИ СИСТЕМИ

VIESSMANN е еден од водечките светски производители на ефикасни и сигурни производи за греење со помош на сонце. VIESSMANN нуди сеопфатен спектар на германски инженерски производи за инсталирање во станбени објекти, трговски центри, лесни индустрии, училишта, универзитети, болници, општини и владини згради.

VIESSMANN сончевите колектори, нудат високи перформанси и квалитетна конструкција по прифатлива цена. Со површина на апсорбирање од 2,3 квадратни метри, сончевите колектори можат да се прилагодат за да ги задоволат сите енергетски побарувања.

VIESSMANN топлотни пумпи - кога е време да донесете одлука за нов систем за греење на вашиот дом, не се задоволувајте со ништо помалку од најдоброто. Изберете VIESSMANN.

 

ПОДНО ГРЕЕЊЕ – КЛИМАТИЗАЦИЈА

GIACOMINI / REHAU

Со GIACOMINI и REHAU подно греење, секој квадратен метар може да се искористи за да се постигне идеална клима во затворените простории.

И не само за греење, туку и за ладење во лето, благодарение на технолошката еволуција на регулационите уреди: подовите стануваат реверзибилни системи што можат да се искористат за целиот термички циклус, што претставува одлична алтернатива на климатизацијата.

 

КЛИМАТИЗАЦИЈА – ФЕНКОЈЛЕРИ

 SABIANA / OLIMPIA SPLENDID

Производи и опрема за климатизација што го загреваат и ладат секој простор: од станбен објект до фабрики. Палета на врвни производи, енергетско ефикасни и штедливи.

Програма на фенкојлери со неверојатни способности, исклучителна издржливост и квалитет. За целосната понуда контактирајте не директно на телефон!!

 

Информации за цени, продажба и изведба:  070/262 - 910

Јави се веднаш
tel: 070/262 - 910ЈАВИ СЕ! 0
Ул. Загребска 1 бр.10
070/338 - 678

SOLARNI SISTEMI MK, SOLARNI SISTEMI ZA TOPLA VODA, SOLARNI KOLEKTORI MK, SOLARNI PANELI MK, VISOKO EFIKASNI SOLARNI SISTEMI, SOLARNI PANELI SO VAKUM CEVKI, BOJLERI ZA SOLARNI PANELI, PUMPI ZA SOLAR MK, ELEKTRONIKA ZA SOLARNI SISTEMI MK, KONTROLORI ZA SOLAREN SISTEM SKOPJE, FILTER ZA VODA ZA SOLAREN SISTEM MK, MONTAZA NA SOLARNI PANELI MK,

SOLARNI SISTEMI MK, SOLARNI SISTEMI ZA TOPLA VODA, SOLARNI KOLEKTORI MK, SOLARNI PANELI MK, VISOKO EFIKASNI SOLARNI SISTEMI, SOLARNI PANELI SO VAKUM CEVKI, BOJLERI ZA SOLARNI PANELI, PUMPI ZA SOLAR MK, ELEKTRONIKA ZA SOLARNI SISTEMI MK, KONTROLORI ZA SOLAREN SISTEM SKOPJE, FILTER ZA VODA ZA SOLAREN SISTEM MK, MONTAZA NA SOLARNI PANELI MK,

SOLARNI SISTEMI MK, SOLARNI SISTEMI ZA TOPLA VODA, SOLARNI SISTEMI SKOPJE, SOLARNI SISTEMI ZA STRUJA, SOLARNI KOLEKTORI MK, SOLARNI PANELI MK, PRODAZBA NA SOLARNI SISTEMI, PRODAZBA NA SOLARNI PANELI ZA KUKI MK, PRODAZBA NA SOLARNI SISTEMI ZA STANBENI OBJEKTI, VISOKO EFIKASNI SOLARNI SISTEMI, SOLARNI PANELI SO VAKUM CEVKI, BOJLERI ZA SOLARNI PANELI, PUMPI ZA SOLAR MK, ELEKTRONIKA ZA SOLARNI SISTEMI MK, KONTROLORI ZA SOLAREN SISTEM SKOPJE, FILTER ZA VODA ZA SOLAREN SISTEM MK, MONTAZA NA SOLARNI PANELI MK, SERVIS ZA SONCEVI KOLEKTORI MK, SONCEVI KOLEKTORI MK, PRODAZBA NA SONCEVI PANELI VO SKOPJE