• ВИЗИР
  • image

SREDSTVA ZA HIGIENA

680

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

MAXI LS
128938.jpg
128938.jpg
122474.jpg
122475.jpg
122476.jpg
122477.jpg
122483.jpg
122666.jpg
122667.jpg
122668.jpg
122669.jpg
122671.jpg
122694.jpg
128947.jpg
128948.jpg
128949.jpg
128950.jpg
128951.jpg
128952.jpg
128953.jpg
128954.jpg
128955.jpg
128956.jpg
128957.jpg
128958.jpg
128959.jpg
128960.jpg
128961.jpg

 

 

 

Макси ЛС Тетово е компанија која, повеќе од две децении, работи во полето на производство и трговија на хигиенско-санитарни производи, производи за инконтиненција и сировини за производство на хартија.

Макси ЛС произведува: 

1. Пелени и влошки - Пелени за возрасни и други производи за инконтиненција, беби пелени, хигиенски влошки, чаршафи за кревети, медицинска ролна и др. Покрај стандардните пелени за возрасни и бебиња ви ја носиме и новата генерација на пелени – гаќи, кои нудат поголема слобода и удобност.

2. Хартија - Тука можете да ја разгледате нашата палета на производи од хартија за тоалетни и санитарни потреби кои можат одлично да Ви послужат во вашите домаќинства и угостителски објекти. 

3. Држачи за хартија - Професионални држачи за хартија и течен сапун за угостителски објекти и тоалети

4. Производи за пакување - Производи за пакување во домаќинства, угостителски објекти и компании.

5. Професионална програма за болници - Професионална програма за болници и амбулатни, средства за хигиена

6. Професионална програма за хотели - Професионална програма за хотели, салфети, чаршафи за една употреба, брисачи и средства за хигиена

7. Професионална програма за ресторани - Професионална програма за ресторани. Тука се нашите салфети, чаршафи за една потреба, брисачи, средства за хигиена и друго.


8. Професионална хартија за хигиена- Професионална хартија за хигиена, држачи за тоалетна хартија, бришачи за раце, течен сапун

9. Хемија и Хигиена- Останати производи за хигиена за домаќинства и компании,

10. Суровини за производители - Џамбо ролни (репро материјал) за производители на тоалетна хартија, салфетки, бришачи за раце и хартиени марамчиња

 

Тел: +389 44 330-075

 

 

Aleksandar Zdravkovski 28
+389 44 330-075ЈАВИ СЕ!
+389 44 350-004
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

SREDSTVA ZA HIGIENA, PROIZVODSTVO NA PELENI I VLOSKI, HARTIJA ZA TOALET, PROFESIONALNI BRISACI ZA RACE, HARTIJA ZA RACE ZA JAVNI OBJEKTI, PROFESIONALNA HARTIJA ZA HIGIENA, KESI ZA ZAMRZNUVAC MK, KESI ZA CUVANJE NA HRANA, KESI ZA ZAMRZNUVANJE NA HRANA, NAJLONSKA STREC FOLIJA, NAJLONSKA FOLIJA ZA PAKUVANJE, ALUMINIUMSKA FOLIJA ZA HRANA, ALUMINIUMSKA FOLIJA ZA PAKUVANJE, HARTIJA ZA PECENJE MK, KESI ZA GJUBRE MK, DRZAC ZA TECEN SAPUN, DRZAC ZA PROFESIONALNA TOALETNA HARTIJA, DRZAC ZA HARTIJA VO JAVNI OBJEKTI, DRZAC ZA HARTIJA ZA RACE, MEDICINSKA ROLNA HARTIJA, MEDICINSKI CARSAF MK, HARTIENI CARSAVI ZA UGOSTITELSTVO MK, REPRO MATERIJAL ZA SALFETI MK, REPRO MATERIJAL ZA TOALETNA HARTIJA, PELENI I VLOSKI

SREDSTVA ZA HIGIENA, PROIZVODSTVO NA PELENI I VLOSKI, HARTIJA ZA TOALET, PROFESIONALNI BRISACI ZA RACE, HARTIJA ZA RACE ZA JAVNI OBJEKTI, PROFESIONALNA HARTIJA ZA HIGIENA, KESI ZA ZAMRZNUVAC MK, KESI ZA CUVANJE NA HRANA, KESI ZA ZAMRZNUVANJE NA HRANA, NAJLONSKA STREC FOLIJA, NAJLONSKA FOLIJA ZA PAKUVANJE, ALUMINIUMSKA FOLIJA ZA HRANA, ALUMINIUMSKA FOLIJA ZA PAKUVANJE, HARTIJA ZA PECENJE MK, KESI ZA GJUBRE MK, DRZAC ZA TECEN SAPUN, DRZAC ZA PROFESIONALNA TOALETNA HARTIJA, DRZAC ZA HARTIJA VO JAVNI OBJEKTI, DRZAC ZA HARTIJA ZA RACE, MEDICINSKA ROLNA HARTIJA, MEDICINSKI CARSAF MK, HARTIENI CARSAVI ZA UGOSTITELSTVO MK, REPRO MATERIJAL ZA SALFETI MK, REPRO MATERIJAL ZA TOALETNA HARTIJA, PELENI I VLOSKI

PROIZVODSTVO NA TOALETNA HARTIJA MK, PROIZVODSTVO NA BRISACI ZA RACE MK, PROIZVODSTVO NA SALFETI MK, PROIZVODSTVO NA PELENI ZA VOZRASNI MK, PROIZVODSTVO NA PELENI ZA BEBINJA MK, PROIZVODSTVO NA PELENI ZA DECA, SREDSTVA ZA HIGIENA, PROIZVODSTVO NA PELENI I VLOSKI, HARTIJA ZA TOALET, PROFESIONALNI BRISACI ZA RACE, HARTIJA ZA RACE ZA JAVNI OBJEKTI, PROFESIONALNA HARTIJA ZA HIGIENA, DRZAC ZA TECEN SAPUN, DRZAC ZA PROFESIONALNA TOALETNA HARTIJA, DRZAC ZA HARTIJA VO JAVNI OBJEKTI, DRZAC ZA HARTIJA ZA RACE, MEDICINSKA ROLNA HARTIJA, MEDICINSKI CARSAF MK, HARTIENI CARSAVI ZA UGOSTITELSTVO MK, REPRO MATERIJAL ZA SALFETI MK, REPRO MATERIJAL ZA TOALETNA HARTIJA, PELENI I VLOSKI, HARTIENI CARSAFI ZA MASI, HARRTIENI CARSAFI ZA RESTORANI, SALFETI VO BOJA MK, LUKSUZNI SALFETI MK, STANDARDNI SALFETI MK, EKONOMICNI SALFETI MK, OBICNI SALFETI MK, RESTORANSKI SALFETI MK, SALFETI ZA RESTORANI MK, SALFETI ZA UGOSTITELI MK, PECATENI SALFETI MK, SALFETI SO LOGO MK, PROIZVODSTVO NA HIGIENSKI VLOSKI, PELENI ZA BEBE CENI MK, PELENI ZA VOZRASNI CENI MK, PELENI ZA STARI LICA MK, PELENI ZA SIROK POVOJ MK, PELENI ZA NOVORODENCE, PELENI ZA VO VODA MK, PROIZVODSTVO NA ZENSKI VLOSKI MK, VLOSKI ZA ZENI MK, HIGIENSKI VLOSKI MK, PROIZVODSTVO NA STAPCINJA ZA USI MK, PROIZVODSTVO NA TECEN SAPUN MK, DOZATOR ZA TECEN SAPUN MK, DISPANZER ZA TECEN SAPUN MK, DOZER ZA TECEN SAPUN MK, SREDSTVA ZA CISTENJE RERNI MK, SREDSTVA ZA CISTENJE STAKLO MK, SREDSTA ZA CISTENJE PODOVI MK, PROIZDVODSTVO NA KRPI ZA CISTENJE MK, PROFESIONALN ATOALET HARITIJA, ZIDEN DOZATOR ZA SAPUNI, MEDICINSKA ROLNA ZA AMBULANTI MK, MEDICINSKI CARSAFI MK, PROIZVODSTVO NA MEDICINSKI CARSAFI MK, REPRO MATERIJAL ZA CISTENJE ZA HOTELI, REPRO MATERIJAL ZA EDNOSLOJNI SALFETI, REPRO MATERIJAL ZA DVOSLOJNI SALFETI MK, REPRO MATERIJAL ZA KUJNSKI BRISACI MK, REPRO MATERIJAL ZA DVOSLOJNA TOALETNA HARTIJA MK, REPRO MATERIJAL ZA TROSLOJNA TOALETNA HARTIJA MK

 

BIZNISMAP видео презентација: