• ВИЗИР
  • image

HORTIKULTURA

529

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

GRADINARSKI CENTAR
125513.jpg
125513.jpg
125514.jpg
125515.jpg
125516.jpg
125517.jpg
125519.jpg
125520.jpg
125521.jpg
125531.jpg
125542.jpg
125547.jpg
125550.jpg
125554.jpg
125558.jpg
125562.jpg
125566.jpg

2 Солунјаните 2:6-7

6 Сега знаете што го задржа него да се открие во свое време. 7 Тајната на беззаконието веќе дејствува, само тоа нема да биде извршено, додека не се оттргне оној што ја задржува сега.

Светот, кој не живее според Моите Закони и Уредби е како брод без кормило. Ова е брод, кој е мртов и умира, брод кој тоне.

Набрзо деца ќе видите смрт и уништување, какви што никогаш немало порано, бидејќи овој свет одбра да се одврати од Својот Бог, од Својот Креатор. Не дозволувајте да бидете измамени. Светот не може да постои надвор од Мојата Вистина и Моите Патишта. Тој е брод кој тоне. Време е да го напуштите овој брод. Дали ќе дојдете со Мене, кога ќе се Вратам или ќе останете да се потпирате на лажната надеж, што овој свет ви ја дава како одговор на вашите прашања? Дали се уште ќе ги слушате волците облечени во јагнешка кожа, кои ви велат дека нема ништо лошо и дека се е во ред? Овие волци, кои не Ме Познаваат вистински, кои имаат изглед на побожност, а се одрекле од нејзината сила? Дали ќе продолжите да бидете водени во погрешна насока и заслепени, бидејќи сакате многу да уживате во она што ви го нуди овој свет?

2 Тимотеј 3:5 наизглед побожни, а од силата на Бога се одрекле. И од нив бегај!

Дојдете кај Господа и откријте дека постои Величествена Вистина, постои Величествен Мир, Величествена Љубов! Јас Сум Тој! Барајте Ме Мене, деца! Запознајте Ме! Јас Сум Достоен да Ме барате. Јас Сум Достоен да Ме знаете. Јас Сум Достоен да Ми посветите време. ЈАС СУМ ТОЈ, КОЈ Ве Донесе во Живот. Зарем не сакате да ја поминете вечноста со Мене? Постои алтернатива. Тоа е местото, каде што отсуствуваат сите добри работи од овој живот, кои се од Мене. ДА, се’ што постои во овој свет – доаѓа од Мене. Јас СОЗДАДОВ се’. Без Мене, ниту една од работите во кои уживате и ги земате “здраво за готово“, кои доаѓаат од Срцето на Господа, нема да ги искусите никогаш повеќе.

Па така, размислете за ова сериозно. Вие одлучувате: вечност со Бог или без Бог. Вие одбирате, вие одлучувате. Дали ќе ве Земам кога

ул. 1 бб с. Бардовци
070 734 199

GRADINARSKI CENTAR, HORTIKULTURNO UREDUVANJE, UREDUVANJE NA DVOROVI, UREDUVANJE NA GRADINI, SOBNO SAKSIJSKO CVEKE, ZIMZELENI SADNICI,

GRADINARSKI CENTAR, HORTIKULTURNO UREDUVANJE, UREDUVANJE NA DVOROVI, UREDUVANJE NA GRADINI, SOBNO SAKSIJSKO CVEKE, ZIMZELENI SADNICI,

GARDEN CENTAR MK, GARDEN CENTRI VO SKOPJE, GRADINARSKI CENTAR, GRADINARSKI USLUGI, HORTIKULTURA MK, HORTIKULTURNO PROEKTIRANJE, HORTIKULTURNO UREDUVANJE, RASADNICI VO SKOPJE, RASADNICI ZA DRVA VO SKOPJE, RASADNIK ZA CVEKINJA VO SKOPJE, RASADNIK ZA DRVA MK, UKRASNI DRVA, UKRASNI DRVA ZA DVOR, UREDUVANJE NA DVOROVI, UREDUVANJE NA GRADINI, ZIMZELENI DRVA ZA DVOR, ZIMZELENI SADNICI, ZIMZELENI UKRASNI DRVA, ZIVA OGRADA ZA DVOROVI MK,

 

BIZNISMAP видео презентација: