• image

HORTIKULTURA

8386

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

HORTI EXPERT
85827.jpg
85827.jpg
71895.jpg
71896.jpg
71897.jpg
71898.jpg
71899.jpg
71900.jpg
71901.jpg
71902.jpg
71903.jpg
71904.jpg
71905.jpg
71906.jpg
71907.jpg
71908.jpg
71909.jpg
71910.jpg
71911.jpg
71912.jpg
71913.jpg
71914.jpg
71915.jpg

 

ХОРТИ ЕКСПЕРТ
НАУКА И УМЕТНОСТ ВО ХОРТИКУЛТУРАТА

 БОНСАИ ГРАДИНА - ГРАДИНАРСКИ ЦЕНТАР - ЗЕН ГРАДИНА

 

Преку доближувањето на природната убавина до луѓето, го правиме нивниот живот поудобен и нивната работа попријатна.

Хортикултурно уредување на објекти за живеење, резиденцијални и деловни објекти и јавни парковски површини и производство на декоративен саден материјал, како во Македонија така и во регионот, особено во Грција, Србија, Албанија и Косово.

Сопствен производствен центар за декоративни садници и егзоти и два гарден центри во главниот град Скопје, како и расадник за производство и доодгледување на декоративни садници во Богданци.

Вклопување на градините во нивната природна средина што го постигнуваме преку дизајнирање на градините во суптилен спој меѓу науката и уметноста.

Застапник на реномираниот производител на саден материјал Vivai Sandro Bruschi од Италија.

Овластен застапник на производителот на системи за економично и парковско наводнување Palaplast од Грција.

Изложбен центар со постојана Бонсаи изложба, Bruschi Internacional

 

Тел: 070 / 390 400

 

бул.8-ми Септември б.б.
070 / 390 - 400ЈАВИ СЕ!

GRADINARSKI CENTAR, HORTIKULTURNO UREDUVANJE, UREDUVANJE NA DVOROVI, UREDUVANJE NA GRADINI, SOBNO SAKSIJSKO CVEKE, ZIMZELENI SADNICI,

GRADINARSKI CENTAR, HORTIKULTURNO UREDUVANJE, UREDUVANJE NA DVOROVI, UREDUVANJE NA GRADINI, SOBNO SAKSIJSKO CVEKE, ZIMZELENI SADNICI,

GARDEN CENTAR MK, GARDEN CENTRI VO SKOPJE, GRADINARSKI CENTAR, GRADINARSKI USLUGI, HORTIKULTURA MK, HORTIKULTURNO PROEKTIRANJE, HORTIKULTURNO UREDUVANJE, RASADNICI VO SKOPJE, RASADNICI ZA DRVA VO SKOPJE, RASADNIK ZA CVEKINJA VO SKOPJE, RASADNIK ZA DRVA MK, UKRASNI DRVA, UKRASNI DRVA ZA DVOR, UREDUVANJE NA DVOROVI, UREDUVANJE NA GRADINI, ZIMZELENI DRVA ZA DVOR, ZIMZELENI SADNICI, ZIMZELENI UKRASNI DRVA, ZIVA OGRADA ZA DVOROVI MK,

Biznismap