• baner za shopping na biznismap
 • image
 • image

KLIMATIZACIJA

10566

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

HIDRO SET
71277.jpg
71277.jpg
71276.jpg
71274.jpg
71275.jpg
71278.jpg
71279.jpg
71280.jpg
71281.jpg
71282.jpg
71283.jpg
71284.jpg
71285.jpg
71286.jpg
71287.jpg
71288.jpg
71289.jpg
71290.jpg
71291.jpg
71292.jpg
71293.gif
71294.jpg

 

ХИДРО СЕТ

ЛАДЕЊЕ, ГРЕЕЊЕ, КЛИМАТИЗАЦИЈА, ВЕНТИЛАЦИЈА И ИНЖЕНЕРИНГ УСЛУГИ 

КЛИМАТИЗЕРИ, СПЛИТ СИСТЕМИ, ЛАДИ – ГРЕЕ, ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМИ, МОДЕЛИ, БРЕНДОВИ...

 

Главна дејност: 

 • Продажба на опрема за климатизација
 • Монтажа и пуштање во работа на опремата
 • Сервис на продадената опрема
 • Постпродажен сервис на опрема за климатизација

 За индивидуална и централна климатизација – директна експанзија 

 • Сплит системи ѕидни (со јачина од 9000 – 30000 ВТu) ON/OFF и инвертери
 • Мобилни клима уреди (со јачина од 12000 BTu)
 • Kаналски клима уреди (со јачина од 18000 – 60000 BTu) ON/OFF и инвертери
 • Касетна изведба на клима уреди (со јачина 36000 – 45000 BTu) ON/OFF и инвертери
 • Парапетни клима уреди (со јачина од 18000 – 60000 BTu) ON/OFF и инвертери
 • VRF системи (модуларни системи за централна климатизација)

 За централна климатизација и инустриско ладење – водени системи: 

 • Воздушно ладени чилери од сите големини (само ладење)
 • Воздушно ладени чилери од сите големини (само ладење и топлотни пумпи)
 • Водено ладење чилери од сите големини (само ладење и топлотни пумпи)
 • Извршни елементи за централна климатизација:
 • Вентилоконвентори (фенкојлери)
 • Касетни вентиконвентори,
 • Хидро бловери (каналски вентилоконвектори)
 • Клима комори за централна климатизација и други

 За централна климатизација воздушни системи: 

 • кровни (Roof Top) пакетни единици (со јачина од 17-155 kW)
 • само ладење топлински пумпи
 • само ладење + греење со природен гас

 За специјална за ладење – клима ормари: 

 • Клима ормари за одржувањена температуратаи влажност во технички соби и сервер простории

За греење: 

 • Топлотни пумпи (воздух вода)
 • Конвективни панел греалки

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 • FUJITSU
 • DAIKIN
 • YORK
 • ROLLS
 • MATRIXX
 • MIDEA
 • AUX
 • HITACHI

 Од самото основање ХИДРО СЕТ e застапник за повеќе странски реномирани компании, за кои е овластен дистрибутери сервисер на македонскиот пазар за делот за опрема за греење, вентилација и климатизација (HVAC).

&

Даме Груев блок 2, лок.4
02 3238 463ЈАВИ СЕ!
02 3161 600

KLIMA INVERTER MK, KLIMA SPLIT MK, KLIMA URED INVERTER MK, KLIMA URED MK, KLIMA URED SPLIT SISTEM MK, KLIMA UREDI INVERTER MK, KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA MK, KLIMATIZACIJA MK, KLIMATIZERI MK,

КЛИМА ИНВЕРТЕР, КЛИМА СПЛИТ, КЛИМА УРЕД, КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР, КЛИМА УРЕД СПЛИТ СИСТЕМ, КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕР, КЛИМАТИЗАЦИЈА, КЛИМАТИЗАЦИЈА И ВЕНТИЛАЦИЈА, КЛИМАТИЗЕРИ, СИСТЕМИ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА, СПЛИТ КЛИМА СКОПЈЕ, СПЛИТ СИСТЕМ,

POLNENJE NA KLIMATIZERI SO FREON, CISTENJE NA KLIMATIZERI, HEMIJSKO CISTENJE NA KLIMARIZERI, HEMISKO CISTENJE NA SPLIT KLIMATIZERI MK, CISTENJE NA KLIMA UREDI MK, DEZINFEKCIJA NA KLIMATIZERI, DEMONTAZA NA KLIMATIZERI, MONTAZA NA KLIMATIZER MK, PREMESTUVANJE SELENJE NA KLIMATIZER, SERVIS NA KLIMA URED, SERVISIRANJE NA SPLIT KLIMA URED MK, SERVIS ZA KLIMATIZERI MK, MONTAZA NA KLIMA UREDI VO KOLA, SERVIS NA KLIMA UREDI VO KOLA, SERVIS NA KLIMA UERDI VO AVTOMOBIL, PROMENA NA FREON VO KLIMI VO AVTOMOBIL, POPRAVKA NA AVTO KLIMI MK, SERVIS NA AVTO KLIMI, CENTRALNA KLIMATIZACIJA MK, CILERI MK, FENKOJLERI MK, INSTALACIJA NA KLIMATIZACIJA MK, INVERTER KLIMA URED MK, IZVEDBA NA KLIMATIZACIJA, KANALSKA KLIMA MK, KANALSKI SISTEMI MK, KASETEN SISTEM MK, KASETNA KLIMA MK, KLIMA INVERTER MK, KLIMA SPLIT MK, KLIMA URED INVERTER MK, KLIMA URED MK, KLIMA URED SPLIT SISTEM MK, KLIMA UREDI INVERTER MK, KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA MK, KLIMATIZACIJA MK, KLIMATIZERI MK, MOBILNA KLIMA MK, MONTAZA NA KLIMI, MULTISPLIT MK, SERVIS ZA KLIMA UREDI MK, SISTEMI ZA KLIMATIZACIJA MK, SPLIT KLIMA SKOPJE МК, SPLIT SISTEM MK, VENTILACIJA I KLIMATIZACIJA MK, VENTILACIJA MK, VRF KLIMA MK,

 

BIZNISMAP видео презентација: