• image

PRIRODNA MEDICINA

2050

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

CENTAR ZA PRIRODNA MEDICINA
120846.jpg
120846.jpg
120847.jpg
120842.jpg
120844.jpg
120841.jpg
120843.jpg
120845.jpg


ЦЕНТАР ЗА ПРИРОДНА МЕДИЦИНА

ЕДУКАЦИЈА-ПРЕВЕНЦИЈА-ИНТЕРВЕНЦИЈА

Во Центарот за Природна Медицина, посветени сме на обезбедувње на услуги со нијвисок степен на задоволување на потребите на пациентите.

Со спектар на едукација и примена на знаење и методи на третмани за усогласување на телото и природата Ви помагаме да го вратите балансот и виталноста на сите функции на Вашиот организам.

Програмата за лекување со храна и здрави животни навики која се практикува во Центарот за Природна Медицина, а чиј основач е Жаклина М.Христовска - лекар по природна медицина, квантна медицина, информотерапевт, претставува принцип за целосно излекување, превземаќи ја контролата врз своето здравје во сопствени раце.

Тоа е начин на кој може човекот целосно да се слободи од многу непотребни лекарства, начин на кој може да се избегне скапа операција, да се дојде до целосна ревитализација и обнова на здравјето, да се зголеми имнитетот, односно, да се врати животната енерија.

1.Природна медицина

2.Квантна дијагностика и терапија

3.Информациска медицина

4.Информотерапија-медицина на иднината

5.Бахови капки за деблокирање на мисли и емоции

6.Фитотерапија-фитохемикалии и антиоксиданси

7.Генератор на био-бран за селективноелектро-елиминација на патогени микроорганизми    

8.Детоксикација

Добивки од ваков тип на третмани: 

·         Позитивен ефект при слабеење.

·         Олеснување и ослободување од главоболки.

·         Подобрување на флексибилноста на телото.

·         Успорено стареење. Зголемена енергија.

·         Подмладување и подобрена енергија на целото тело.                     

·         Подобрување на апсорција на хранливите нутритиенти.            

·         Подобрување на способноста на телото за прочистување.

·         Подобрување на метаболизмот.          

·         Подобрување на циркулацијата на крвта.

·         Помага во намалување на болките во мускулите.

·         Подобрување на сонот.

·         Засилување на имуниот систем. 

Што е всушност природната медицина?  

Природната медицина е област на научна и практична дејност чија цел е оддржување и зачувување на здравјето на луѓето со поврзување на достигнувањата во конвенционалната медицина и најбогатите традиции на народната медицина од најнапредните култури како и методите на диетологијата, нутриционизмот и фитотерапијата за спречување и лекување на болестите со помош на природни, пред се билни средства.

Голем број светски познати доктори целосно ја отфрлаат примената на хемиски лекови во лекување  на кардиоваскуларни болести, уверувајќи се во сопствената практ

ул. Алберт Ајнштајн бр.8-1/7
070 / 206 - 449ЈАВИ СЕ!

HIPERBARICEN KISLORODEN TRETMAN MK, HIPERBARICNA KOMORA VO SKOPJE, MEDICINSKI CAEVI MK, MULTIVITAMINI MK, PRIRODNA MEDICINA MK, PRIRODNI ENERGETSKI NAPITOCI MK, PROIZVODI OD ALOE VERA MK, PROIZVODI OD PROPOLIS MK, HIPERBARICEN TRETMAN MK, KORDICEPS MK,

HIPERBARICEN KISLORODEN TRETMAN MK, HIPERBARICNA KOMORA VO SKOPJE, MEDICINSKI CAEVI MK, MULTIVITAMINI MK, PRIRODNA MEDICINA MK, PRIRODNI ENERGETSKI NAPITOCI MK, PROIZVODI OD ALOE VERA MK, PROIZVODI OD PROPOLIS MK, HIPERBARICEN TRETMAN MK, KORDICEPS MK,

SUPLEMENTI MK, PROIZVODI ZA IMUNITET MK, AROMATERAPIJA MK, AROMATERAPIJA VO SKOPJE, BIOREZONANTNA TERAPIJA MK, BIOREZONANTNA TERAPIJA VO SKOPJE, DETOKSIKACIJA MK, DETOKSIKACIJA VO SKOPJE, DIJAGNOSTICKI PREGLEDI MK, DIJAGNOSTICKI PREGLEDI VO SKOPJE, FITOTERAPIJA MK, FITOTERAPIJA VO SKOPJE, HOLISTICKO LEKUVANJE MK, HOLISTICKO LEKUVANJE VO SKOPJE, INFORMACISKA MEDICINA MK, INFORMACISKA MEDICINA VO SKOPJE, INFORMODIJAGNOSTIKA MK, INFORMODIJAGNOSTIKA VO SKOPJE, INFORMOTERAPIJA MK, INFORMOTERAPIJA VO SKOPJE, KVANTNA DIJAGNOSTIKA MK, KVANTNA DIJAGNOSTIKA VO SKOPJE, KVANTNA MEDICINA MK, KVANTNA MEDICINA VO SKOPJE, KVANTNA TERAPIJA MK, KVANTNA TERAPIJA VO SKOPJE, LECENJE NA GABICNI INFEKCII, LECENJE NA PARAZITARNI INFEKCII, LECENJE NA PARAZITI, LECENJE OD BAKTERII MK, LECENJE OD PARAZITI MK, LECENJE OD VIRUSI MK, LECENJE SO BAHOVI KAPKI MK, LECENJE SO BILKI, LECENJE SO KVANTNA TERAPIJA MK, LECENJE SO KVANTNA TERAPIJA VO SKOPJE, LECENJE SO PRIRODNI PREPARATI, LEKUVANJE NA PARAZITI, LEKUVANJE OD BAKTERII, LEKUVANJE OD PARAZITI, LEKUVANJE OD VIRUSI, LEKUVANJE SO BAHOVI KAPKI, LEKUVANJE SO BILKI, LEKUVANJE SO HRANA, LEKUVANJE SO KVANTNA TERAPIJA, LEKUVANJE SO KVANTNA TERAPIJA VO SKOPJE, LEKUVANJE SO PRIRODNI PREPARATI, META TERAPIJA MK, META TERAPIJA VO SKOPJE, NUTRICIONISTICKI SOVETI, NUTRICIONISTICKI SOVETI VO SKOPJE, TRETMAN SO BAHOVI KAPKI MK, ZAJAKNUVANJE NA IMUNITET, ZAJAKNUVANJE NA IMUNOLOSKIOT SISTEM, ZASILUVANJE NA IMUNITET,

Biznismap