• image

PRIRODNA MEDICINA

318

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

HELIOS MEDIKAL
129003.jpg
129003.jpg
129004.jpg
129005.jpg
129006.jpg
129007.jpg
129008.jpg
129009.jpeg
129010.jpg
129011.jpg
129012.jpg
129013.jpg
129014.jpg
129015.jpg
129016.jpg
129017.jpg
129018.jpg
129019.jpg
129020.png

 

HELIOS MEDIKAL

Суплементи - додатоци во исхраната

 

Хелиос Медикал е една од најбрзорастечките компании од фармацевско-нутриционистичкиот сектор во Р.Македонија.

 

Во моментот е застапник на:

Doppelherz, Германија, 

Gelita, Германија,

 

 

Работи во областа на:

  • ортопедијата,
  • реуматологијата,
  • спортската медицина,
  • гинекологијата,
  • урологијата,
  • машката потенција,
  • плодност и либидо и
  • медицинската козметологија и дерматологија.

Gelita GMBH, Германија е најголемиот светски производител и лидер на пазарот на биоактивните колагенски пептиди кои што на медицинскиот и фармацевтскиот пазар добија своја верификација со студиите на Tufts Medical Center на Универзитетот во Харвард, САД како единствен додаток кој врши стимулација на хондроцитот на рскавичното ткиво да продуцира ендоген, колаген и протеогликани во рскавичното ткиво. 

Исто така во областа на дерматовенерологијата и козметологијата е застапник на производот QYRA како уникатен производ за ендогена стимулација на колаген за прв пат на ендогена основа, што е целосна новина во дерматовенерологијата и козметологијата.

DoppelHerz, Германија, Користиме исклучиво природни активни состојки кои се содржани во нашите производи. Квалитетот е клучен  за процесот на производство на фармацевтски или диетален додаток. На овој начин тие играат важна улога во позитивниот ефект врз човечкиот организам.

50-та Дивизија 25
071/ 224 100ЈАВИ СЕ!

ZASTAPNIK NA DOPPEL HERZ VO MAKEDONIJA, DISTRIBUCIJA NA DOPPEL HERZ MK, SUPLEMENTI GELITA MK, PROIZVODI NA GELITA VO MAKEDONIJA, GELITA PROIZVODI VO MK, , CH ALFA PROIZVODI MK, CH ALPHA SUPLEMENTI MK, GELITA PROIZVODI MK, GELITA SUPLEMENTI MK,

ZASTAPNIK NA DOPPEL HERZ VO MAKEDONIJA, DISTRIBUCIJA NA DOPPEL HERZ MK, SUPLEMENTI GELITA MK, PROIZVODI NA GELITA VO MAKEDONIJA, GELITA PROIZVODI VO MK, , CH ALFA PROIZVODI MK, CH ALPHA SUPLEMENTI MK, GELITA PROIZVODI MK, GELITA SUPLEMENTI MK,

SUPLEMENTI DOPEL HERZ MK, PROIZVODI NA DOPEL HERZ VO MAKEDONIJA, DOPPEL HERZ PROIZVODI VO MK, DOPPEL HERZ PROIZVODI VO SKOPJE, ZASTAPNIK NA DOPPEL HERZ VO MAKEDONIJA, DISTRIBUCIJA NA DOPPEL HERZ MK, SUPLEMENTI GELITA MK, PROIZVODI NA GELITA VO MAKEDONIJA, GELITA PROIZVODI VO MK, GELITA PROIZVODI VO SKOPJE, ZASTAPNIK NA GELITA VO MAKEDONIJA, DISTRIBUCIJA NA GELITA MK, GELITA MK, GELITA SKOPJE, GELITA MAKEDONIJA, DOPPEL HERZ SKOPJE, DOPPEL HERZ MK, DOPPEL HERZ MAKEDONIJA, SUPLEMENTI MK, PROIZVODI ZA IMUNITET MK, ZAJAKNUVANJE NA IMUNITET, ZAJAKNUVANJE NA IMUNOLOSKIOT SISTEM, ZASILUVANJE NA IMUNITET, MULTIVITAMIN SYRUP MK, CH ALPHA BIOAKTIVEN KOLAGENSKI PEPTID MK, CH ALPHA REGENERACIJA NA TETIVA MK, CH ALPHA REGENERACIJA NA LIGAMENT MK, CH ALPHA REGENERACIJA NA MENISKUS MK, CH ALPHA ZA PERIATRIT MK, CH ALPHA ZA DISKOPATII MK, CH ALPHA ZA ZGLOBNO KOSKENO RSKAVICNITE TKIVA MK, CH ALPHA BOLKI VO KOSKI MK, CH ALPHA BOLKI VO KOLENA MK, SPORTSKI POVREDI MK, CH ALPHA PLUS ZA ZGLOBOVI MK, CH ALPHA MAST ZA ZAGREVANJE MK, CH ALPHA MAST ZA ZGLOBOVI, CH ALPHA MAST ZA MUSKULI, ORGANSKI MATRIKS VO KOSKATA, KOSKENI KLETKI, FLEKSIBILNOST NA KOSKITE, CH ALPHA OSTEOPOROZA MK, CH ALPHA FORTIBONE MK, QYRA ZA SINTEZA NA KOLAGENOT VO KOZA, HIDRATACIJA NA KOZA MK, ELASTICNOST NA KOZA MK, LECENJE NA AKNI MK, NAMALUVANJE NA BRCKI MK, EKSTRAKT OD BRUSNICA MK, ZDRAV IMUNOLOSKI SISTEM MK, CH ALFA PROIZVODI MK, CH ALPHA SUPLEMENTI MK, GELITA PROIZVODI MK, GELITA SUPLEMENTI MK,

Biznismap