• image
  • MEGA RADIO 7
  • image
  • image
mksqbghrendeelsrsltr

SIGURNOSNI VRATI I SEFOVI

METALTEHNA
8122
84201.jpg
84201.jpg
72055.jpg
72056.jpg
72057.jpg
72058.jpg
72059.jpg
72060.jpg
72061.jpg
72062.jpg
72064.jpg
72066.jpg
72067.jpg
72068.jpg
72069.jpg
72070.jpg
72071.jpg
72072.jpg
72074.jpg
72075.jpg
72076.jpg
72077.jpg
72078.jpg
72079.jpg
72080.jpg
72081.jpg
72082.jpg
72083.jpg
72084.jpg
72085.jpg
Ул. 9-ти Мај бр.18
070 269 928
02 2035 338
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

BLINDOR VRATI MK, CELICNI ROLO VRATI MK, INDUSTRISKI VRATI MK, KANCELARISKI SEFOVI MK, OGNOOTPORNI VRATI MK, PROIZVODSTVO NA SIGURNOSNI VLEZNI VRATI MK, SEFOVI ZA HOTELI MK, SEF VRATI MK,

ПРОТИВПОЖАРНИ МЕТАЛНИ ВРАТИ, СЕГМЕНТНИ ВРАТИ, СЕФ ВРАТИ, СЕФОВИ ЗА БАНКИ, СЕФОВИ ЗА ХОТЕЛИ, СИГУРНОСНА ВРАТА СО СЕФОВСКА БРАВА, СИГУРНОСНИ ВЛЕЗНИ ВРАТИ, СИГУРНОСНИ ВРАТИ, СИГУРНОСНИ ВРАТИ ЗА СТАНОВИ, СИГУРНОСНИ СЕФОВИ, ТРЕЗОРСКИ ВРАТИ, ЧЕЛИЧНИ РОЛО ВРАТИ, ШИБЕР ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, БЛИНДОР ВРАТИ, НАДВОРЕШНИ БЛИНДОР ВРАТИ,

BANKARSKI SEFOVI MK, BLAGAJNICKI SEFOVI MK, BLINDOR VRATI MK, CELICNI ROLO VRATI MK, DATA SEFOVI MK, DOMASNI SEFOVI MK, DVOKRILNI OGNOOTPORNI VRATI MK, DVOKRILNI VRATI SKOPJE MK, EDNOKRILNI OGNOOTPORNI VRATI MK, INDUSTRISKA SEGMENTNA GARAZNA VRATA, INDUSTRISKI VRATI MK, KANCELARISKI SEFOVI MK, KOMERCIJALNI VRATI MK, LIZGACKI OGNOOTPORNI VRATI, LIZGACKI SIBER VRATI MK, LIZGACKI VRATI PO MERKA MK, LIZGACKI VRATI PO NARACKA MK, MEDIJAPAN VRATI MK, OGNOOTPORNI SEFOVI MK, OGNOOTPORNI VRATI MK, PROIZVODSTVO NA SIGURNOSNI VRATI MK, PROTIVPOZARNI METALNI VRATI MK, PROTIVPOZARNI VRATI MK, SEF VRATI MK, SEFOVI ZA BANKI MK, SEFOVI ZA HOTELI MK, SEGMENTNI VRATI MK, SIBER OGNOOTPORNI VRATI MK, SIGURNOSNA VRATA SO SEFOVSKA BRAVA MK, SIGURNOSNI SEFOVI MK, SIGURNOSNI VLEZNI VRATI MK, SIGURNOSNI VRATI I SEFOVI MK, SIGURNOSNI VRATI MK, SIGURNOSNI VRATI ZA STANOVI MK, TAVANSKI SEGMENTNI GARAZNI VRATI MK, TREZORSKI VRATI MK, VLEZNI BLINDOR VRATI MK, VRATI ZA GARAZI MK, ZELEZNI VRATI MK, БАНКАРСКИ СЕФОВИ, БЛАГАЈНИЧКИ СЕФОВИ, БЛИНДОР ВРАТИ, ВЛЕЗНИ БЛИНДОР ВРАТИ, ВРАТИ ЗА ГАРАЖИ, ДАТА СЕФОВИ, ДВОКРИЛНИ ВРАТИ СКОПЈЕ, ДВОКРИЛНИ ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, ДОМАШНИ СЕФОВИ, ЕДНОКРИЛНИ ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, ЖЕЛЕЗНИ ВРАТИ, ИНДУСТРИСКА СЕГМЕНТНА ГАРАЖНА ВРАТА, ИНДУСТРИСКИ ВРАТИ, КАНЦЕЛАРИСКИ СЕФОВИ, КОМЕРЦИЈАЛНИ ВРАТИ, ЛИЗГАЧКИ ВРАТИ ПО МЕРКА, ЛИЗГАЧКИ ВРАТИ ПО НАРАЧКА, ЛИЗГАЧКИ ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, ЛИЗГАЧКИ ШИБЕР ВРАТИ, МЕДИЈАПАН ВРАТИ, ОГНООТПОРНИ ВРАТИ, ОГНООТПОРНИ СЕФОВИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СИГУРНОСНИ ВРАТИ, ПРОТИВПОЖАРНИ ВРАТИ, ПРОТИВПОЖАРНИ МЕТАЛНИ ВРАТИ, СЕГМЕНТНИ ВРАТИ, СЕФ ВРАТИ, СЕФОВИ ЗА БАНКИ, СЕФОВИ ЗА ХОТЕЛИ, СИГУРНОСНА ВРАТА СО СЕФОВСКА БРАВА, СИГУРНОСНИ ВЛЕЗНИ ВРАТИ, СИГУРНОСНИ ВРАТИ, СИГУРНОСНИ ВРАТИ ЗА СТАНОВИ, СИГУРНОСНИ ВРАТИ И СЕФОВИ, СИГУРНОСНИ СЕФОВИ, ТАВАНСКИ СЕГМЕНТНИ ГАРАЖНИ ВРАТИ, ТРЕЗОРСКИ ВРАТИ, ЧЕЛИЧНИ РОЛО ВРАТИ, ШИБЕР ОГНООТПОРНИ ВРАТИ

Металтехна ДОО
компанија за производство и продажба на врати. 

Влезни врати за станови
Сигурносни врати за станови
Противпожарни врати (огноотпорни 30, 60, 90, 120 минути)
Врати по нарачка
Гаражни врати...

Ние доставуваме целосна линија на квалитет на сопствени и стандардни градежни отвори за секаков вид на врати независно од тоа дали се работи за административни, станбени, образовни или здраствени проекти.

Довербата која ни ја даваат нашите кооперанти е доказ за нашиот квалитет кој е исклучително запазен, а секако и долгогодишната застапеност на македонскиот пазар и пошироко.

Исто така се занимаваме со производство на секаков тип на огради, челични конструкции метална галантерија, тенди настрешници итн.

Функционираме како авторитетна компанија на која можат да се потпрат голем број на изведувачи на градежни работи во доменот на браваријата.

 

  • 1
  • p2
  • p6
  • image
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty