• image
 • MEGA RADIO 7
 • image
 • image
mksqbghrendeelsrsltr

SIGURNOSNI VRATI I SEFOVI

SIGURNOSNI BLINDOR VRATI
319

Металтехна ДОО - компанија за производство и продажба на врати. 

 • Влезни врати за станови
 • Сигурносни врати за станови
 • Противпожарни врати (огноотпорни 30, 60, 90, 120 минути)
 • Врати по нарачка
 • Гаражни врати...

Исто така се занимаваме со производство на секаков тип на огради, челични конструкции метална галантерија, тенди настрешници итн.

Ние доставуваме целосна линија на квалитет на сопствени и стандардни градежни отвори за секаков вид на врати независно од тоа дали се работи за административни, станбени, образовни или здраствени проекти.

Довербата која ни ја даваат нашите кооперанти е доказ за нашиот квалитет кој е исклучително запазен, а секако и долгогодишната застапеност на македонскиот пазар и пошироко.

Металтехна ДОО започна со производство на врати во далечната 1992 година.

Од година во година капацитетот на производство се зголемува поради одличното менаџирање на основачите.

Денеска функционираме како авторитетна компанија на која можат да се потпрат голем број на изведувачи на градежни работи во доменот на браваријата.

 • 1
 • p2
 • p6
 • image
 • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty