STOMATOLOSKI ORDINACII

ORTODONCIJA
225

 

Стоматолошки ординации, прегледи и пломбирање на заби, протези, рентген панорамикс, ортодонција...

                Стоматолошката ординација Аполонија Дент 

Основана и водена од Др. Христов Благој претставува пример за модерно и ефикасно здраство на кое и западните држави можат да позавидат.

На прво место е квалитетниот и уникатен пристап кон секој пациент без оглед на неговата возраст и потреба.

Тимот на Аполонија ќе се погрижи одењето на стоматолог да биде релаксирачко и пријатно искуство, а атмоферата и ентериерот несомнено ќе ги задоволат и најистенчените вкусови.

Она што ја издвојува Аполонија од останатите ординации е и стоматолошката лабораторија која работи со најсовремена заботехничка опрема.

Таа е во сопственост на Аполонија и гарантира побрзо и поисплатливо згрижување како и максимална естетика.

Ординацијата ги прати светските трендови и веќе 5 години поседува апаратура за изработка на Холивудски цирконски заби.

Ординацијата има и долгогодишно искуство со поставување на импланти од најпознати светски фирми.

<span style="font-family:

  • logo inter
  • sahti
  • boks
  • kanta
  • imagereyervoari
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty