• image
 • MEGA RADIO 7
 • image
 • image
mksqbghrendeelsrsltr

AVTO SERVIS

AVTO SERVIS - UNO
373
78826.jpg
78826.jpg
78820.jpg
78819.jpg
78818.jpg
78817.jpg
78816.jpg
78825.jpg
78824.jpg
78823.jpg
78822.jpg
78821.jpg
ул. Јужноморавски бригади бб
02 2522 644
070 220 787

AMORTIZERI MK, AMORTIZERI ZA SITE VOZILA, AVTO ELEKTRICAR, AVTO LAKERSKI SERVIS, AVTO SERVIS MK, AVTO SERVIS ZA KOLI, AVTOELEKTRIKA MK, CENTRIRANJE PREDNICA, DEKARBONIZACIJA, DELOVI ZA PODVOZJE, FARBANJE NA KOLI, GASNI AMORTIZERI MK, GENERALEN REMONT NA MOTOR, MONTAZA NA AMORTIZERI, POLNENJE NA AMORTIZERI, SERVIS NA DOLEN POSTROJ, POPRAVANJE NA VOZILA, PROMENA NA JABUCICI MK, POPRAVKA NA KOLI, SERVIS ZA KOLI, PROMENA NA AMORTIZERI, PROMENA NA REBRAST KAIS, SERVIS ZA AMORTIZERI, SERVIS ZA AVTOMOBILI, SERVIS ZA FARBANJE KOLI MK, SERVIS ZA KOLI, ZAMENA NA GURTNI,

AMORTIZERI MK, AMORTIZERI ZA SITE VOZILA, AVTO ELEKTRICAR, AVTO LAKERSKI SERVIS, AVTO SERVIS MK, AVTO SERVIS ZA KOLI, AVTOELEKTRIKA MK, CENTRIRANJE PREDNICA, DEKARBONIZACIJA, DELOVI ZA PODVOZJE, FARBANJE NA KOLI, GASNI AMORTIZERI MK, GENERALEN REMONT NA MOTOR, MONTAZA NA AMORTIZERI, POLNENJE NA AMORTIZERI, SERVIS NA DOLEN POSTROJ, POPRAVANJE NA VOZILA, PROMENA NA JABUCICI MK, POPRAVKA NA KOLI, SERVIS ZA KOLI, PROMENA NA AMORTIZERI, PROMENA NA REBRAST KAIS, SERVIS ZA AMORTIZERI, SERVIS ZA AVTOMOBILI, SERVIS ZA FARBANJE KOLI MK,

AMORTIZERI MK, AMORTIZERI ZA SITE VOZILA, AVTO ELEKTRICAR, AVTO LAKERSKI SERVIS, AVTO SERVIS MK, AVTO SERVIS ZA KOLI, AVTOELEKTRIKA MK, CENTRIRANJE PREDNICA, DEKARBONIZACIJA, DELOVI ZA PODVOZJE, FARBANJE NA KOLI, GASNI AMORTIZERI MK, GENERALEN REMONT NA MOTOR, MONTAZA NA AMORTIZERI, POLNENJE NA AMORTIZERI, SERVIS NA DOLEN POSTROJ, POPRAVANJE NA VOZILA, PROMENA NA JABUCICI MK, POPRAVKA NA KOLI, SERVIS ZA KOLI, PROMENA NA AMORTIZERI, PROMENA NA REBRAST KAIS, SERVIS ZA AMORTIZERI, SERVIS ZA AVTOMOBILI, SERVIS ZA FARBANJE KOLI MK, SERVIS ZA KOLI, ZAMENA NA GURTNI, PROMENA NA KOCNICI, ZAMENA NA MASLO VO MOTOR, BRZ SERVIS ZA KOLI, PROMENA NA FILTRI ZA KOLA, SERVIS ZA FILTER ZA MASLO, SERVIS ZA FILTRI ZA AVTOMOBIL, POLOVNI DELOVI ZA FORD MK, POLOVNI DELOVI ZA FORD FOKUS, POLOVNI DELOVI ZA FORD MONDEO, POLOVNI DELOVI ZA FORD FIESTA MK, POLOVNI DELOVI VO MK, POLOVNI DELOVI FORD VO SKOPJE, POLOVNA LIMARIJA ZA KOLI, PLAC ZA POLOVNI KOLI,

 

АВТО СЕРВИС УНО 

СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ЗА СЕРВИСИРАЊЕ, ОДРЖУВАЊЕ И ПОПРАВАЊЕ НА ВОЗИЛА!

 

Квалитетната услуга и пристапните цени претставуваат добар избор кога е во прашање одржувањето на Вашето возило.

Во нашиот сервис можете да направите преглед и авто дијагностка на сите видови дефекти.

Сопствениците на возилата од брендовите ФИАТ, АЛФА РОМЕО, како и за останатите типови возила, во нашиот сервис можат да сметаат на стручно и брзо сервисирање на своите автомобили.

Сервисот го вршиме во рекорден рок со гаранција за квалитет.

 • Редовно сервисирање и одржување 
 • Автомеханика 
 • Автоелектрика 
 • Автоелектроника 
 • Најсовремена авто дијагностка 
 • Центрирање предница 
 • Замена на масло 
 • Генерален ремонт на мотор 
 • Комплетен сервис на возило 
 • Припрема за технички преглед...

Политиката на квалитет во СЕРВИС УНО е заснована врз современите пазарно ориентирани принципи, со цел да се задововолат потребите и очекувањата на клиентите.

Нашата мисија е да обезбедиме највисоки вредности на секој корисник на нашите услуги, како со професионален однос така и со стално унапредување на услугите.

Нашиот сервис Ви ги нуди сите автомеханичарски услуги:

Промена на масло и филтер за масло

Промена на филтер за воздух

Полнење и дезинфекција на системот за ладење/греење

Монтажа и балансирање на гуми

Припрема за технички преглед,

како и многу други поправки

 

 

 • 1
 • p2
 • p6
 • image
 • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty