• image
 • MEGA RADIO 7
 • image
 • image
mksqbghrendeelsrsltr

AVTO SERVIS

KOP KOMPANI
4316
79372.jpg
79372.jpg
75758.jpg
75759.jpg
75760.jpg
75761.jpg
75763.jpg
75764.jpg
75765.jpg
75766.jpg
75767.jpg
75768.jpg
75769.jpg
75770.jpg
75771.jpg
75772.jpg
75773.jpg
75774.jpg
75775.jpg
75776.jpg
75777.jpg
ул. Јужноморавски бригади бб
071 222 584
02 2533 111

PROMENA NA KOCNICI, ZAMENA NA MASLO VO MOTOR, BRZ SERVIS ZA KOLI, PROMENA NA FILTRI ZA KOLA, SERVIS ZA FILTER ZA MASLO, SERVIS ZA FILTRI ZA AVTOMOBIL, POLOVNI DELOVI ZA FORD MK, POLOVNI DELOVI ZA FORD FOKUS, POLOVNI DELOVI ZA FORD MONDEO, POLOVNI DELOVI ZA FORD FIESTA MK, POLOVNI DELOVI VO MK, POLOVNI DELOVI FORD VO SKOPJE, POLOVNA LIMARIJA ZA KOLI, PLAC ZA POLOVNI KOLI,

GENERALEN REMONT NA MOTOR, MONTAZA NA AMORTIZERI, POLNENJE NA AMORTIZERI, SERVIS NA DOLEN POSTROJ, POPRAVANJE NA VOZILA, PROMENA NA JABUCICI MK, POPRAVKA NA KOLI, SERVIS ZA KOLI, PROMENA NA AMORTIZERI, PROMENA NA REBRAST KAIS, SERVIS ZA AMORTIZERI, SERVIS ZA AVTOMOBILI, SERVIS ZA FARBANJE KOLI MK, SERVIS ZA KOLI, ZAMENA NA GURTNI, PROMENA NA KOCNICI, ZAMENA NA MASLO VO MOTOR, BRZ SERVIS ZA KOLI, PROMENA NA FILTRI ZA KOLA, SERVIS ZA FILTER ZA MASLO, SERVIS ZA FILTRI ZA AVTOMOBIL, POLOVNI DELOVI ZA FORD MK, POLOVNI DELOVI ZA FORD FOKUS, POLOVNI DELOVI ZA FORD MONDEO, POLOVNI DELOVI ZA FORD FIESTA MK, POLOVNI DELOVI VO MK, POLOVNI DELOVI FORD VO SKOPJE, POLOVNA LIMARIJA ZA KOLI, PLAC ZA POLOVNI KOLI,

AMORTIZERI MK, AMORTIZERI ZA SITE VOZILA, AVTO ELEKTRICAR, AVTO LAKERSKI SERVIS, AVTO SERVIS MK, AVTO SERVIS ZA KOLI, AVTOELEKTRIKA MK, CENTRIRANJE PREDNICA, DEKARBONIZACIJA, DELOVI ZA PODVOZJE, FARBANJE NA KOLI, GASNI AMORTIZERI MK, GENERALEN REMONT NA MOTOR, MONTAZA NA AMORTIZERI, POLNENJE NA AMORTIZERI, SERVIS NA DOLEN POSTROJ, POPRAVANJE NA VOZILA, PROMENA NA JABUCICI MK, POPRAVKA NA KOLI, SERVIS ZA KOLI, PROMENA NA AMORTIZERI, PROMENA NA REBRAST KAIS, SERVIS ZA AMORTIZERI, SERVIS ZA AVTOMOBILI, SERVIS ZA FARBANJE KOLI MK, SERVIS ZA KOLI, ZAMENA NA GURTNI, PROMENA NA KOCNICI, ZAMENA NA MASLO VO MOTOR, BRZ SERVIS ZA KOLI, PROMENA NA FILTRI ZA KOLA, SERVIS ZA FILTER ZA MASLO, SERVIS ZA FILTRI ZA AVTOMOBIL, POLOVNI DELOVI ZA FORD MK, POLOVNI DELOVI ZA FORD FOKUS, POLOVNI DELOVI ZA FORD MONDEO, POLOVNI DELOVI ZA FORD FIESTA MK, POLOVNI DELOVI VO MK, POLOVNI DELOVI FORD VO SKOPJE, POLOVNA LIMARIJA ZA KOLI, PLAC ZA POLOVNI KOLI,

 

КОП КОМПАНИ - НАЈДОБАР СЕРВИСЕН ЦЕНТАР

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ СЕРВИСЕРИ, ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА, БРЗИ И ЕФИКАСНИ, БЕСПРЕКОРНА ГРИЖА ЗА КОЛИТЕ И КЛИЕНТИТЕ...

 

Eлектронска дијагностика на возилата од програмата на AUDI, SEAT, VW, Skoda и тоа со:

 • V.A.G.1551
 • V.A.S.-KOM
 • V.A.S.5051
 • BEAR 100
 • V.A.S.5052 A

Дијагностичка опрема NANOCOM.

 • Дијагностичка опрема за повеќе различни типови на возила BOSCH KTS 540. 
 • Уреди за извлекување на издувни гасови од просторијата. 
 • Специјален алат за автомеханичарски работи. 
 • Ремонтно одделение опремено со комплетна апаратура за работење, апарат за вакум и полнење на клима. 
 • Воздушен компресор мрежно поставен во целиот сервис. 
 • Апарат за стартување и полнење на акумулатори. 
 • Сервис за монтажа, демонтажа и балансирање на гуми, со затворен простор од 80 м2.

 

Сервисот располага со следнава опрема:

 • Балансерка SICAM SMB 160 
 • Демонтерка автоматска CORMACH FORT 
 • Механичка пегла за лепење на гуми 
 • Машина за обработка на фелни 
 • Хидраулична дигалка крокодилка 
 • Пневматска дигалка на перниче 
 • Компресор ABAC 
 • Комплетен рачен алат и други придружни работи 

 

Една од првите фирми кои можат да се пофалат со богато, долгогодишно искуство во бизнисот со сервисирање на возилата.

Својата успешна работа ја заокружува со отварање на сервисен центар, кој што содржи административен дел, магацин и сервисен простор опремен со најсовремена технологија на уреди и инструменти, кои овозможуваат брза и успешна дијагноза за дефектот на возилото.

Во одделението за сервис и оддржување, еднаш годишно се изведуваат обуки, на кои вработените се остручуваат и запознаваат со сите светски новитети од областа на автомобилската индустрија.

 • 1
 • p2
 • p6
 • image
 • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty