mksqbghrendeelsrsltr

BOI I LAKOVI

ALPOS
264
120256.jpg
120256.jpg
120257.jpg
120258.jpg
120259.jpg
120260.jpg
120261.jpg
120262.jpg
120263.jpg
ул.8 б.б., Јадранска магистрала (Качанички пат)
02 2602 632
02 2602 633
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

BOI I LAKOVI, FASADEN LEPAK, FASADEN POLIKOLOR, POLIKOLOR MK, PREMAZI I BOI, ЛЕПАК ЗА СТИРОПОР,

БОИ И ЛАКОВИ, ЅИДНИ БОИ, ЅИДНИ ПРЕМАЗИ, КОМПЈУТЕРСКО МЕШАЊЕ БОИ, ЛАК ЗА ДРВО, ЛЕПАК ЗА ФАСАДИ, ПАРКЕТ ЛЕПАК, ПОЛИКОЛОР, ПРЕМАЗИ И БОИ, САДОЛИН ПРЕМАЗИ, СРЕДСТВА ЗА ЗАШТИТА НА ДРВО, ФАСАДЕН ЛЕПАК, LEPAK ZA STIROPOR, LAK ZA PARKETI,

AKRILNA BOJA MK, BOI I LAKOVI, BOI I LAKOVI ZA DRVO MK, BOI I LAKOVI ZA METAL, BOI I PREMAZI, BOJA ZA DRVO MK, BOJA ZA MOLERISUVANJE, DEKORATIVNI PREMAZI MK, FASADEN LEPAK, FASADEN POLIKOLOR, FASADNA BOJA, KOMPJUTERSKO MESANJE BOI, KOMPJUTERSKO MESANJE BOI, LAK ZA DRVO MK, LAK ZA PARKET MK, LAKOVI I BOI, LEPAK ZA FASADI MK, LEPAK ZA PLOCKI MK, LEPAK ZA STIROPOR MK, PARKET LEPAK MK, POLIKOLOR MK, PREMAZI I BOI MK, SADOLIN PREMAZI MK, SREDSTVA ZA PARKET MK, SREDSTVA ZA ZASTITA NA DRVO, VODEN LAK ZA PARKET MK, VODENO BAZIRANI LAKOVI MK, ZASTITA ZA DRVO MK, ZASTITA ZA PARKETI MK, ZIDNI BOI, ZIDNI PREMAZI MK, АКРИЛНА БОЈА, БОИ И ЛАКОВИ, БОИ И ЛАКОВИ ЗА ДРВО, БОИ И ЛАКОВИ ЗА МЕТАЛ, БОИ И ПРЕМАЗИ, БОЈА ЗА ДРВО, БОЈА ЗА МОЛЕРИСУВАЊЕ, ВОДЕН ЛАК ЗА ПАРКЕТ, ВОДЕНО БАЗИРАНИ ЛАКОВИ, ДЕКОРАТИВНИ ПРЕМАЗИ, ЗАШТИТА ЗА ДРВО, ЗАШТИТА ЗА ПАРКЕТИ, ЅИДНИ БОИ, ЅИДНИ ПРЕМАЗИ, КОМЈУТЕРСКО МЕШАЊЕ БОИ, КОМЈПУТЕРСКО МЕШАЊЕ БОИ, ЛАК ЗА ДРВО, ЛАК ЗА ПАРКЕТ, ЛАКОВИ И БОИ, ЛЕПАК ЗА ПЛОЧКИ, ЛЕПАК ЗА СТИРОПОР, ЛЕПАК ЗА ФАСАДИ, ПАРКЕТ ЛЕПАК, ПОЛИКОЛОР, ПРЕМАЗИ И БОИ, САДОЛИН ПРЕМАЗИ, СРЕДСТВА ЗА ЗАШТИТА НА ДРВО, СРЕДСТВА ЗА ПАРКЕТ, ФАСАДЕН ЛЕПАК, ФАСАДЕН ПОЛИКОЛОР, ФАСАДНА БОЈА

Алпос - СТО е компанија која својот спектар на услуги го поврзува преку меѓународно ориентирана соработка.

Флексибилни и во согласност со реалните потреби на клиентите, СТОО системот претставува основа на вистинска вредност.

Од една страна да се размислува во рамките на системот, но од друга страна да се приспособат клиентите и објектите во една целина.

Алпос - СТО е во тек со новите технологии преку низа истражувања и развој на нови производи и услуги.

Светски лидер во фасадна технологија:

Контактни, вентилирани, декоративни, мермерни и стаклени фасади

Топлинска изолација со потполна заштита и акустика

Внатрешни еколошки ѕидни/подни бои и премази за домови, градинки училишта, здравствени установи, индустриски хали, гаражи, подруми.

Врвна хидроизолација по пат на кристализација:

Мостови, тунели, хидроелектрани, пумпни станици, бетонски рамни кровови силоси, базени, резервоари, одводни канали, магацини, подруми, гаражи.

Дел од нашиот асортиман:

• Акустични системи

• Епоксидни подови

• Декоративни профили

• Огноотпорни плочи

• ПП врати

Ние секогаш се грижиме за вас и вашите желби!

  • logo inter
  • sahti
  • boks
  • kanta
  • imagereyervoari
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty