• image
 • MEGA RADIO 7
 • image
 • image
mksqbghrendeelsrsltr

BOI I LAKOVI

BELINA
1722
116145.jpg
116145.jpg
116146.jpg
116147.jpg
116148.jpg
116149.jpg
116150.jpg
116151.jpg
116152.jpg
116153.jpg
116154.jpg
116155.jpg
116156.jpg
116157.jpg
116158.jpg
116159.jpg
116160.jpg
116161.jpg
116162.jpg
116163.jpg
116164.jpg
116165.jpg
116166.jpg
116167.jpg
116168.jpg
Ул. 10 бр.114 Кадино
02 2700 999
02 2700 800
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

BOI I LAKOVI, FASADEN LEPAK, FASADEN POLIKOLOR, POLIKOLOR MK, PREMAZI I BOI, ЛЕПАК ЗА СТИРОПОР,

БОИ И ЛАКОВИ, ЅИДНИ БОИ, ЅИДНИ ПРЕМАЗИ, КОМПЈУТЕРСКО МЕШАЊЕ БОИ, ЛАК ЗА ДРВО, ЛЕПАК ЗА ФАСАДИ, ПАРКЕТ ЛЕПАК, ПОЛИКОЛОР, ПРЕМАЗИ И БОИ, САДОЛИН ПРЕМАЗИ, СРЕДСТВА ЗА ЗАШТИТА НА ДРВО, ФАСАДЕН ЛЕПАК, LEPAK ZA STIROPOR, LAK ZA PARKETI,

AKRILNA BOJA MK, BOI I LAKOVI, BOI I LAKOVI ZA DRVO MK, BOI I LAKOVI ZA METAL, BOI I PREMAZI, BOJA ZA DRVO MK, BOJA ZA MOLERISUVANJE, DEKORATIVNI PREMAZI MK, FASADEN LEPAK, FASADEN POLIKOLOR, FASADNA BOJA, KOMPJUTERSKO MESANJE BOI, KOMPJUTERSKO MESANJE BOI, LAK ZA DRVO MK, LAK ZA PARKET MK, LAKOVI I BOI, LEPAK ZA FASADI MK, LEPAK ZA PLOCKI MK, LEPAK ZA STIROPOR MK, PARKET LEPAK MK, POLIKOLOR MK, PREMAZI I BOI MK, SADOLIN PREMAZI MK, SREDSTVA ZA PARKET MK, SREDSTVA ZA ZASTITA NA DRVO, VODEN LAK ZA PARKET MK, VODENO BAZIRANI LAKOVI MK, ZASTITA ZA DRVO MK, ZASTITA ZA PARKETI MK, ZIDNI BOI, ZIDNI PREMAZI MK, АКРИЛНА БОЈА, БОИ И ЛАКОВИ, БОИ И ЛАКОВИ ЗА ДРВО, БОИ И ЛАКОВИ ЗА МЕТАЛ, БОИ И ПРЕМАЗИ, БОЈА ЗА ДРВО, БОЈА ЗА МОЛЕРИСУВАЊЕ, ВОДЕН ЛАК ЗА ПАРКЕТ, ВОДЕНО БАЗИРАНИ ЛАКОВИ, ДЕКОРАТИВНИ ПРЕМАЗИ, ЗАШТИТА ЗА ДРВО, ЗАШТИТА ЗА ПАРКЕТИ, ЅИДНИ БОИ, ЅИДНИ ПРЕМАЗИ, КОМЈУТЕРСКО МЕШАЊЕ БОИ, КОМЈПУТЕРСКО МЕШАЊЕ БОИ, ЛАК ЗА ДРВО, ЛАК ЗА ПАРКЕТ, ЛАКОВИ И БОИ, ЛЕПАК ЗА ПЛОЧКИ, ЛЕПАК ЗА СТИРОПОР, ЛЕПАК ЗА ФАСАДИ, ПАРКЕТ ЛЕПАК, ПОЛИКОЛОР, ПРЕМАЗИ И БОИ, САДОЛИН ПРЕМАЗИ, СРЕДСТВА ЗА ЗАШТИТА НА ДРВО, СРЕДСТВА ЗА ПАРКЕТ, ФАСАДЕН ЛЕПАК, ФАСАДЕН ПОЛИКОЛОР, ФАСАДНА БОЈА


Компанијата БЕЛИНА се занимава со трговија на големо со:

Бои и лакови

 • Внатрешни ѕидови
 • Надворешни ѕидови
 • Подлоги
 • Дрво и метал
 • Премази за камен,бетон и асфалт
 • Разредувачи
 • Микс систем
 • Хидро изолација

 

Градежништво

 • Внатрешни ѕидови
 • Дрво и метал
 • Лепаци
 • Силикони и пурпени
 • Прашкасти производи
 • Пасти
 • Хидро изолација 

 

Алати

 • Земјоделски алат
 • Шумарски алат
 • Прибор за животни и стока
 • Молерски алат и прибор 

 

Железарија

 • Шумарски алат
 • Огради
 • Брусни производи
 • Ланци
 • Јажиња 

 

Автокозметика

 • Пасти
 • Спрејови
 • Летни средства
 • Зимски средства
 • Авто шампони
 • Технички производи
 • ПрофесионалГуми
 • Дестилирана вода
 • Декоратива
 • Ланци
 • Средства 

 

Машини

 • Земјоделска механизација

 

Со нашите квалитетни и современи производи, продолжуваме и понатаму сo развојот во периодот кој следи...

 • 1
 • p2
 • p6
 • image
 • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty