• image
 • MEGA RADIO 7
 • image
 • image
mksqbghrendeelsrsltr

BOI I LAKOVI

KARBON
3348
113019.jpg
113019.jpg
81807.jpg
81808.jpg
81809.jpg
81810.jpg
81811.jpg
81812.jpg
81813.jpg
81814.jpg
81815.jpg
81816.jpg
81817.jpg
81818.jpg
Ул. Скупи бр. 82А
02 3096 211
070 205 450
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

BOI I LAKOVI, FASADEN LEPAK, FASADEN POLIKOLOR, POLIKOLOR MK, PREMAZI I BOI, ЛЕПАК ЗА СТИРОПОР,

БОИ И ЛАКОВИ, ЅИДНИ БОИ, ЅИДНИ ПРЕМАЗИ, КОМПЈУТЕРСКО МЕШАЊЕ БОИ, ЛАК ЗА ДРВО, ЛЕПАК ЗА ФАСАДИ, ПАРКЕТ ЛЕПАК, ПОЛИКОЛОР, ПРЕМАЗИ И БОИ, САДОЛИН ПРЕМАЗИ, СРЕДСТВА ЗА ЗАШТИТА НА ДРВО, ФАСАДЕН ЛЕПАК, LEPAK ZA STIROPOR, LAK ZA PARKETI,

AKRILNA BOJA MK, BOI I LAKOVI, BOI I LAKOVI ZA DRVO MK, BOI I LAKOVI ZA METAL, BOI I PREMAZI, BOJA ZA DRVO MK, BOJA ZA MOLERISUVANJE, DEKORATIVNI PREMAZI MK, FASADEN LEPAK, FASADEN POLIKOLOR, FASADNA BOJA, KOMPJUTERSKO MESANJE BOI, KOMPJUTERSKO MESANJE BOI, LAK ZA DRVO MK, LAK ZA PARKET MK, LAKOVI I BOI, LEPAK ZA FASADI MK, LEPAK ZA PLOCKI MK, LEPAK ZA STIROPOR MK, PARKET LEPAK MK, POLIKOLOR MK, PREMAZI I BOI MK, SADOLIN PREMAZI MK, SREDSTVA ZA PARKET MK, SREDSTVA ZA ZASTITA NA DRVO, VODEN LAK ZA PARKET MK, VODENO BAZIRANI LAKOVI MK, ZASTITA ZA DRVO MK, ZASTITA ZA PARKETI MK, ZIDNI BOI, ZIDNI PREMAZI MK, АКРИЛНА БОЈА, БОИ И ЛАКОВИ, БОИ И ЛАКОВИ ЗА ДРВО, БОИ И ЛАКОВИ ЗА МЕТАЛ, БОИ И ПРЕМАЗИ, БОЈА ЗА ДРВО, БОЈА ЗА МОЛЕРИСУВАЊЕ, ВОДЕН ЛАК ЗА ПАРКЕТ, ВОДЕНО БАЗИРАНИ ЛАКОВИ, ДЕКОРАТИВНИ ПРЕМАЗИ, ЗАШТИТА ЗА ДРВО, ЗАШТИТА ЗА ПАРКЕТИ, ЅИДНИ БОИ, ЅИДНИ ПРЕМАЗИ, КОМЈУТЕРСКО МЕШАЊЕ БОИ, КОМЈПУТЕРСКО МЕШАЊЕ БОИ, ЛАК ЗА ДРВО, ЛАК ЗА ПАРКЕТ, ЛАКОВИ И БОИ, ЛЕПАК ЗА ПЛОЧКИ, ЛЕПАК ЗА СТИРОПОР, ЛЕПАК ЗА ФАСАДИ, ПАРКЕТ ЛЕПАК, ПОЛИКОЛОР, ПРЕМАЗИ И БОИ, САДОЛИН ПРЕМАЗИ, СРЕДСТВА ЗА ЗАШТИТА НА ДРВО, СРЕДСТВА ЗА ПАРКЕТ, ФАСАДЕН ЛЕПАК, ФАСАДЕН ПОЛИКОЛОР, ФАСАДНА БОЈА

 

КАРБОН - ДРУШТВО ЗА ТРГОВИЈА, ПРОИЗВОДСТВО НА БОИ, ЛАКОВИ, ЛЕПИЛА И УЧИЛИШНИ МАТЕРИЈАЛИ!

 

Нашите цели се производство на високо квалитетни производи, со најнова технологија и со посебен акцент врз брзо и квалитетно производство по нарачка.

 

Материјалите што ги произведуваме се со извонреден квалитет и долготрајност.

Голем избор на:

 • лепила за дрво 
 • паркет и хартија 
 • разни видови на поликолори за внатрешна и надворешна употреба 
 • школски материјали, креда 
 • карбофикс 
 • ленено уље 
 • терпентин 
 • сликарски уљени бои 
 • малтер 
 • уни-грунд 
 • бето-контакт 
 • бои 
 • Поликолор екстра

Компанијата својот развој го насочува кон потребите и побарувањата на пазарот.

 

Својата деловна стратегија ја гради во континиутет во соработка со своите клиенти, која се базира врз концептот на долгорочни деловни односи.

 

Нашиот тим е стручен и постојано ги следи најновите технологии за производство на нашите производи, кои успешно ги имплементираме.

 

Горди сме на нашите линии на производи, а резултат на тоа е фактот што работиме со повеќе од 300 клиенти низ целата држава.

 

 • 1
 • p2
 • p6
 • image
 • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty