Biznismap MK

077/ 930 - 652

2345
Glavna slika

 

За нас

 

 

КОРЕКТИВНА ГИМНАСТИКА ПОЗИТИВА

 

Корективна Гимнастика Позитива ви овозможува:

  • третмани со серија рекреативни вежби и вежби за подобрување на  комплетна мускулатура, оформување и тонирање на мускулните групи,
  • вежби за подобрување на лошо држење на телото (сколиоза, кифоза и лордоза),
  • деформитети на граден кош,
  • дегенеративни промени на ‘рбетниот столб (дископатии, дискус хернии, спондиолизи ,болки во грбот , болки во вратот и многу други...)
  • како и вежби за подобрена прецизност, координација на движењето и флексибилност.

 

ПОЗИТИВА нуди внимателно дизајнирана и индивидулна програма од вежби, прилагодени на возраста, способностите и потребите на лицата. Овие специјализирани вежби ја подобруваат силата, ја зголемуваат енергијата, самодовербата и овозможуваат добра основа за долг животен век.

 

ИСКУСЕТЕ ЈА МОЌТА НА НАШИТЕ МАСАЖИ:

  • медицинска масажа која ги намалува болните точки во телото и ја подобрува циркулацијата,
  • релакс масажата која ве ослободува од напнатоста и стресот и ви нуди посебно чувство на опуштеност и присуство.

Нашата мисија е да ви овозможиме високо квалитетна програма на вежби за тело во позитивна и релаксирана атмосфера со цел да го подобрите своето здравје и здравјето на вашето тело кое претставува основа за здрав дух и долг живот.

 

Биоенергетска масажа на целото тело

За релаксирање и остранување физички болки од спондилоза, ишиалгија, лумбоишиалгија, болки во екстремитетите, психолошки проблеми, главоболки, регулирање на крвниот притисок, имунитет и други болести на телото.

 

Повелете, посетете не.

Студио Позитива

 

 

Контакт

ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 077/ 930 - 652 37
ул. Златко Шнајдер бр. 12
078/ 350 - 489

 

Галерија

129144.jpg
129132.jpg
129136.jpg
129130.jpg
129137.jpg
129138.jpg
129139.jpg
129131.jpg
129140.jpg
129133.jpg
129135.jpg
129143.jpg
129141.jpg
129142.jpg
129134.jpg
+

 

Мапа

ОДВЕДИ МЕ ТАМУ

© KOREKTIVNA GIMNASTIKA POZITIVA. Сите права се задржани.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ANTICELULITEN TRETMAN MK, ANTICELULITNA MASAZA MK, ANTICELULITNA MASAZA SKOPJE, ANTICELULITNA TERAPIJA MK, ANTICELULITNI MASAZI MK, BOWEN CENTAR MK, BOWEN CENTAR VO SKOPJE, BOWEN MASAZA VO SKOPJE, BOWEN TERAPIJA MK, CENTAR ZA MASAZA MK, CENTAR ZA MASAZA VO SKOPJE, COKOLADNA MASAZA MK, FIZIKALNA MASAZA MK, FIZIKALNA TERAPIJA MK, FIZIOTERAPEVTI MK, KIROPRAKTIKA MK, KRIOTERAPIJA MK, MASAZA NA LICE MK, MASAZA NA STAPALA MK, MASAZA NA TELO MK, MASAZA ZA RELAKSIRANJE MK, MEDICINSKA MASAZA MK, MEZOTERAPIJA MK, RELAKS MASAZA MK, RELAKS MASAZA ZA MAZI, RELAX MASAZA MK, SALONI ZA MASAZA VO SKOPJE, SPORTSKA MASAZA MK, TERAPEVTSKA MASAZA MK, TERAPIJA ZA CELULIT MK, TERMOTERAPIJA MK, TRETMANI ZA DISKOPATIJA MK, TRETMANI ZA KIFOZA MK, TRETMANI ZA SLABEENJE MK, TRETMANI ZA SPONDILOZA MK, TRETMANI ZA SPORTSKI POVREDI MK, VAKUM TERAPIJA MK, АНТИЦЕЛУЛИТЕН ТРЕТМАН МК, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЗА МК, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЗА СКОПЈЕ, АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЈА МК, АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЗИ МК, БОWЕН ЦЕНТАР МК, БОWЕН ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ, БОWЕН МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, БОWЕН ТЕРАПИЈА МК, ЦЕНТАР ЗА МАСАЗА МК, ЦЕНТАР ЗА МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, ЦОКОЛАДНА МАСАЗА МК, ФИЗИКАЛНА МАСАЗА МК, ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА МК, ФИЗИОТЕРАПЕВТИ МК, КИРОПРАКТИКА МК, КРИОТЕРАПИЈА МК, МАСАЗА НА ЛИЦЕ МК, МАСАЗА НА СТАПАЛА МК, МАСАЗА НА ТЕЛО МК, МАСАЗА ЗА РЕЛАКСИРАЊЕ МК, МЕДИЦИНСКА МАСАЗА МК, МЕЗОТЕРАПИЈА МК, РЕЛАКС МАСАЗА МК, РЕЛАКС МАСАЗА ЗА МАЗИ, РЕЛАX МАСАЗА МК, САЛОНИ ЗА МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, СПОРТСКА МАСАЗА МК, ТЕРАПЕВТСКА МАСАЗА МК, ТЕРАПИЈА ЗА ЦЕЛУЛИТ МК, ТЕРМОТЕРАПИЈА МК, ТРЕТМАНИ ЗА ДИСКОПАТИЈА МК, ТРЕТМАНИ ЗА КИФОЗА МК, ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ МК, ТРЕТМАНИ ЗА СПОНДИЛОЗА МК, ТРЕТМАНИ ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ МК, ВАКУМ ТЕРАПИЈА МК,

ANTICELULITEN TRETMAN MK, ANTICELULITNA MASAZA MK, ANTICELULITNA MASAZA SKOPJE, ANTICELULITNA TERAPIJA MK, ANTICELULITNI MASAZI MK, BOWEN CENTAR MK, BOWEN CENTAR VO SKOPJE, BOWEN MASAZA VO SKOPJE, BOWEN TERAPIJA MK, CENTAR ZA MASAZA MK, CENTAR ZA MASAZA VO SKOPJE, COKOLADNA MASAZA MK, FIZIKALNA MASAZA MK, FIZIKALNA TERAPIJA MK, FIZIOTERAPEVTI MK, KIROPRAKTIKA MK, KRIOTERAPIJA MK, MASAZA NA LICE MK, MASAZA NA STAPALA MK, MASAZA NA TELO MK, MASAZA ZA RELAKSIRANJE MK, MEDICINSKA MASAZA MK, MEZOTERAPIJA MK, RELAKS MASAZA MK, RELAKS MASAZA ZA MAZI, RELAX MASAZA MK, SALONI ZA MASAZA VO SKOPJE, SPORTSKA MASAZA MK, TERAPEVTSKA MASAZA MK, TERAPIJA ZA CELULIT MK, TERMOTERAPIJA MK, TRETMANI ZA DISKOPATIJA MK, TRETMANI ZA KIFOZA MK, TRETMANI ZA SLABEENJE MK, TRETMANI ZA SPONDILOZA MK, TRETMANI ZA SPORTSKI POVREDI MK, VAKUM TERAPIJA MK, АНТИЦЕЛУЛИТЕН ТРЕТМАН МК, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЗА МК, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЗА СКОПЈЕ, АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЈА МК, АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЗИ МК, БОWЕН ЦЕНТАР МК, БОWЕН ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ, БОWЕН МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, БОWЕН ТЕРАПИЈА МК, ЦЕНТАР ЗА МАСАЗА МК, ЦЕНТАР ЗА МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, ЦОКОЛАДНА МАСАЗА МК, ФИЗИКАЛНА МАСАЗА МК, ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА МК, ФИЗИОТЕРАПЕВТИ МК, КИРОПРАКТИКА МК, КРИОТЕРАПИЈА МК, МАСАЗА НА ЛИЦЕ МК, МАСАЗА НА СТАПАЛА МК, МАСАЗА НА ТЕЛО МК, МАСАЗА ЗА РЕЛАКСИРАЊЕ МК, МЕДИЦИНСКА МАСАЗА МК, МЕЗОТЕРАПИЈА МК, РЕЛАКС МАСАЗА МК, РЕЛАКС МАСАЗА ЗА МАЗИ, РЕЛАX МАСАЗА МК, САЛОНИ ЗА МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, СПОРТСКА МАСАЗА МК, ТЕРАПЕВТСКА МАСАЗА МК, ТЕРАПИЈА ЗА ЦЕЛУЛИТ МК, ТЕРМОТЕРАПИЈА МК, ТРЕТМАНИ ЗА ДИСКОПАТИЈА МК, ТРЕТМАНИ ЗА КИФОЗА МК, ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ МК, ТРЕТМАНИ ЗА СПОНДИЛОЗА МК, ТРЕТМАНИ ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ МК, ВАКУМ ТЕРАПИЈА МК,

ANTICELULITEN TRETMAN MK, ANTICELULITNA MASAZA MK, ANTICELULITNA MASAZA SKOPJE, ANTICELULITNA TERAPIJA MK, ANTICELULITNI MASAZI MK, BOWEN CENTAR MK, BOWEN CENTAR VO SKOPJE, BOWEN MASAZA VO SKOPJE, BOWEN TERAPIJA MK, CENTAR ZA MASAZA MK, CENTAR ZA MASAZA VO SKOPJE, COKOLADNA MASAZA MK, FIZIKALNA MASAZA MK, FIZIKALNA TERAPIJA MK, FIZIOTERAPEVTI MK, KIROPRAKTIKA MK, KRIOTERAPIJA MK, MASAZA NA LICE MK, MASAZA NA STAPALA MK, MASAZA NA TELO MK, MASAZA ZA RELAKSIRANJE MK, MEDICINSKA MASAZA MK, MEZOTERAPIJA MK, RELAKS MASAZA MK, RELAKS MASAZA ZA MAZI, RELAX MASAZA MK, SALONI ZA MASAZA VO SKOPJE, SPORTSKA MASAZA MK, TERAPEVTSKA MASAZA MK, TERAPIJA ZA CELULIT MK, TERMOTERAPIJA MK, TRETMANI ZA DISKOPATIJA MK, TRETMANI ZA KIFOZA MK, TRETMANI ZA SLABEENJE MK, TRETMANI ZA SPONDILOZA MK, TRETMANI ZA SPORTSKI POVREDI MK, VAKUM TERAPIJA MK, АНТИЦЕЛУЛИТЕН ТРЕТМАН МК, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЗА МК, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЗА СКОПЈЕ, АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЈА МК, АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЗИ МК, БОWЕН ЦЕНТАР МК, БОWЕН ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ, БОWЕН МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, БОWЕН ТЕРАПИЈА МК, ЦЕНТАР ЗА МАСАЗА МК, ЦЕНТАР ЗА МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, ЦОКОЛАДНА МАСАЗА МК, ФИЗИКАЛНА МАСАЗА МК, ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА МК, ФИЗИОТЕРАПЕВТИ МК, КИРОПРАКТИКА МК, КРИОТЕРАПИЈА МК, МАСАЗА НА ЛИЦЕ МК, МАСАЗА НА СТАПАЛА МК, МАСАЗА НА ТЕЛО МК, МАСАЗА ЗА РЕЛАКСИРАЊЕ МК, МЕДИЦИНСКА МАСАЗА МК, МЕЗОТЕРАПИЈА МК, РЕЛАКС МАСАЗА МК, РЕЛАКС МАСАЗА ЗА МАЗИ, РЕЛАX МАСАЗА МК, САЛОНИ ЗА МАСАЗА ВО СКОПЈЕ, СПОРТСКА МАСАЗА МК, ТЕРАПЕВТСКА МАСАЗА МК, ТЕРАПИЈА ЗА ЦЕЛУЛИТ МК, ТЕРМОТЕРАПИЈА МК, ТРЕТМАНИ ЗА ДИСКОПАТИЈА МК, ТРЕТМАНИ ЗА КИФОЗА МК, ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ МК, ТРЕТМАНИ ЗА СПОНДИЛОЗА МК, ТРЕТМАНИ ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ МК, ВАКУМ ТЕРАПИЈА МК,

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.