Biznismap MK

PROIZVODSTVO NA KESI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

137
BIZNISMAP SIMPERIS
147245.jpg
147245.jpg
147232.jpg
147233.jpg
147234.jpg
147235.jpg
147236.jpg
147237.jpg
147238.jpg
147239.jpg
147240.jpg
147241.jpg
147242.jpg
147243.jpg
147244.jpg

 

СИМПЕРИС

ПРОИЗВОДСТВО НА ХАРТИЕНА АМБАЛАЖА

 

 

Компаниите СИМПЕРИС дооел и СИМ КОМПАНИ доо (Струмица) се занимаваат со производство на хартиени кеси за пакување леб, бели печива, багети, сендвичи...

 

Произведуваме и хартија сечена во формат за пакување на: 

  • ХАРТИЕНИ КЕСИ за леб, бели печива, сендвичи
  • ХАРТИЈА ВО ФОРМАТ, хартија за пакување бурек
  • ХАРТИЈА СО ПВЦ ФОЛИЈА за месо, сувомесни производи
  • КЕСИ ЗА апетисани и аптекарски кеси.
  • КЕСИ СО РАЧКА

 

СИМПЕРИС ПРОДАВА И КЕСИ СО РАЧКА, во повеќе димензии, кои се употребуваат за:

  • ДОСТАВА НА ХРАНА (DELIEVERY)
  • КАКО БУТИК КЕСИ
  • КЕСИ ЗА МАРКЕТИ (СО ВАШЕ ЛОГО) (32Х16Х39CM)

 

Крафт хартијата е практична при пакување на жешки и делумно масни производи, паропропусна е и не ги задушува производите. 

Сите материјали што ги употребуваме како и финалниот производ се одобрени од
АГЕНЦИЈА ЗА ХРАНА И ВЕТЕРИНАРСТВО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА и ги исполнуваат условите за безбедност и контакт со храна.

 

 

СИМПЕРИС

НАЈКВАЛИТЕТНА ХАРТИЕНА АМБАЛАЖА

Јави се веднаш
ЈАВИ СЕ ТУКА!tel:070/214 900 1
Ул. Благој Мучето бр. 15, (книжарница Култура)
071/214 900
ЈАВИ СЕ ТУКА!www.facebook.com...
Map

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.