• image

LIM - PROIZVODI

1323

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

HASNUR
124095.jpg
124095.jpg
124173.jpg
124096.jpg
124097.jpg
124098.jpg
124099.jpg
124100.jpg
124101.jpg
124102.jpg
124103.jpg
124105.jpg
124104.jpg
124172.jpg

 

HAS NUR 

КРОВНИ ПАНЕЛИ - СЕНДВИЧ ПАНЕЛИ - ФРИГО ПАНЕЛИ

 

Hasnur e Фирма во сектор на трговија и дистрибутер е на Тeknopanel  производи низ земјава и пошироко што дава значаен придонес на современиот начин на градба со цел за подобрување на самиот живот и човеково здравје.

 

Hasnur e прва и единствена фирма во Македонија во која на нашите граѓани им нуди производи од светски познатиот турски бренд Тeknopanel со што квалитетот и професионалноста се загарантирани:

 

1. Кровни панели 
(Кровните панели, во зависност од потребите на купувачот, се произведуваат во дебелини од 30 mm до 150 mm, двострано обложени со пластифициран профилисан лим TR 1,5 / 66,67 (Надворешна долна страна на панелот) и TR 40 / 250 (Внатрешна горна страна на панелот). Покривната ширина изнесува 1000 mm. )

 

2.Сендвич панели
(ровните, ѕидните и фасадните изолациони системи, освен тоа што влијаат врз краткотрајноста на изградбата на објектот имат и други значајни предности спрема конвенционалните методи на градење вклучувајќи долгорочна термоизолациска заштита и сигурен изолациски континуитет, добра заптива, отпорност на кондензацијата како и повеќекратно намалување на трошковите.)


3.Фриго панели
(Фриго панел е изолиран и композитен панел составен од две формирани, поцинковани и претходно обоен пластифициран лим и структурано изолационо јадрото од крута полиуретанска пена.)

 

Во нашата палета на производи ги имаме сите видови на лим за крово-покриванње (рамен,ребрест, имитација на ќерамида..) во сите бои и дебелина.

 

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

 

Секогаш на време , професионали и квалитетни со најниски цени!

Хо Ши Мин 298
076 / 488 - 880ЈАВИ СЕ!
075 / 446 - 725

FASADNI PANELI, LIMARIJA SKOPJE, KROVNI PANELI MK, SENDVIC PANELI MK, FRIGO PANELI MK, SENDVIC PANELI AKCIJA MK, SENDVIC PANELI CENA MK, KROVNI SENDVIC PANELI CENOVNIK, KROVNI SENDVIC PANELI MK, IZOLACIONI PANELI MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI VO MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI MONTAZA MK, SENDVIC PANELI DIMENZII MK,

, LIMARIJA SKOPJE, KROVNI PANELI MK, SENDVIC PANELI MK, FRIGO PANELI MK, SENDVIC PANELI AKCIJA MK, SENDVIC PANELI CENA MK, KROVNI SENDVIC PANELI CENOVNIK, KROVNI SENDVIC PANELI MK, IZOLACIONI PANELI MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI VO MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI MONTAZA MK, SENDVIC PANELI DIMENZII MK,

LADNO VALAN LIM MK, BRODSKI LIM MK, FALCOVAN LIM MK, FASADNI LIMOVI MK, KROVEN LIM MK, KROVNI LIMOVI MK, LIM I LIMARSKA GALANTERIJA MK, LIM I LIMENI PROIZVODI MK, LIM KERAMIDA, LIM ZA POKRIV, LIMARSKA GALANTERIJA MK, LIMENI PROIZVODI MK, OLUCI MK, PLASTIFICIRAN LIM, POCINKUVAN LIM, PROFILIRANI LIMOVI MK, REBRAST LIM MK, REBROVAN LIM, SNEGOBRANI MK, TRAPEZEN LIM MK, VALANI LIMOVI, LIMENI OLUCI MK, OLUCI OD PLASTIFICIRAN LIM, POKRIVANJE NA KROV SO LIM, KERAMIDA LIM MK, PLASTIFICIRAN LIM SO IOZOLACIJA, PLEKOVI ZA KROV, DRZACI ZA OLUCI, MONTAZA NA OLUCI, CENA NA OLUCI, POKRIVI ZA KUKI MK, PLASTIFICIRAN LIM KERAMIDA, PANELI ZA KROV MK, PLASTIFICIRAN LIM CENA, PERFORIRAN LIM MK, KROVNI SENDVIC PANELI, SENDVIC PANELI CENA MK, ZELEZARSKI LIM, LIM PRILEP, PLASTIFICIRAN LIM KUMANOVO, LIMARIJA SKOPJE, KROVNI PANELI MK, SENDVIC PANELI MK, FRIGO PANELI MK, SENDVIC PANELI AKCIJA MK, SENDVIC PANELI CENA MK, KROVNI SENDVIC PANELI CENOVNIK, KROVNI SENDVIC PANELI MK, IZOLACIONI PANELI MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI VO MAKEDONIJA, SENDVIC PANELI MONTAZA MK, SENDVIC PANELI DIMENZII MK,

Biznismap