• image
  • TEMPO GENERATOR 1

LIM - PROIZVODI

3312

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

LENIKS
80285.jpg
80285.jpg
82914.jpg
82925.jpg
82916.jpg
82931.jpg
80286.jpg
82928.jpg
82929.jpg
82921.jpg
82932.jpg
82930.jpg
80284.jpg
82919.jpg
82920.jpg
82926.jpg
82927.jpg
82917.jpg
82915.jpg
82934.jpg
82935.jpg
82936.jpg
82933.jpg
82924.jpg

 

ЛЕНИКС  

ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖА НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ
ТРАДИЦИЈА - КВАЛИТЕТ - ЛИДЕР ВО МАКЕДОНИЈА

 

 

- Фасаден лим
- пластифициран лим
- ребраст лим
- трапезен кровен лим
- универзален кровен лим
- олуци
- држачи за олуци
- снегобрани
- опшивки.... и се што е потребно вашата куќа да изгледа прекрасно!

 

 

ЗЕМАМЕ МЕРКА, ИЗРАБОТУВАМЕ ОД ВРВЕН ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ И

ВРШИМЕ ПРОФЕСИОНАЛНА МОНТАЖА!
 
ОДБЕРЕТЕ ВИСИНА И ШИРИНА  НА РЕБРОВАНИОТ ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ,

ОДБЕРЕТЕ БОЈА...  ОСТАНАТОТО ПРПУШТЕТЕ НИ ГО НАМ!

  ИНФОРМАЦИИ НА : 075 230 717

 

ул.1506 бр. 88 Момин Поток
075 / 230 - 717ЈАВИ СЕ!
02 3097 135

REBRAST LIM MK, KROVEN LIM MK, LIM ZA KROVOPOKRIVANJE, PLASTIFICIRAN LIM, REBRAST LIM ZA KROVOPOKRIVANJE,

REBRAST LIM MK, KROVEN LIM MK, LIM ZA KROVOPOKRIVANJE, PLASTIFICIRAN LIM, REBRAST LIM ZA KROVOPOKRIVANJE,

BRODSKI LIM MK, FALCOVAN LIM MK, FASADNI LIMOVI MK, KROVEN LIM MK, KROVNI LIMOVI MK, LIM I LIMARSKA GALANTERIJA MK, LIM I LIMENI PROIZVODI MK, LIM KERAMIDA, LIM ZA POKRIV, LIMARSKA GALANTERIJA MK, LIMENI PROIZVODI MK, OLUCI MK, PLASTIFICIRAN LIM, POCINKUVAN LIM, PROFILIRANI LIMOVI MK, REBRAST LIM MK, REBROVAN LIM, SNEGOBRANI MK, TRAPEZEN LIM MK, VALANI LIMOVI, LIMENI OLUCI MK, OLUCI OD PLASTIFICIRAN LIM, POKRIVANJE NA KROV SO LIM, KERAMIDA LIM MK, PLASTIFICIRAN LIM SO IOZOLACIJA, PLEKOVI ZA KROV, DRZACI ZA OLUCI, MONTAZA NA OLUCI, CENA NA OLUCI, POKRIVI ZA KUKI MK, PLASTIFICIRAN LIM KERAMIDA, PANELI ZA KROV MK, PLASTIFICIRAN LIM CENA, PERFORIRAN LIM MK, KROVNI SENDVIC PANELI, SENDVIC PANELI CENA MK, ZELEZARSKI LIM, LIM PRILEP, PLASTIFICIRAN LIM KUMANOVO, LIMARIJA SKOPJE

Biznismap