• image
  • MEGA RADIO 7
  • image
  • image
mksqbghrendeelsrsltr

RENOVIRANJE I MOLERAJ

DIZAJN KONSTRAKSN*
1334
80013.jpg
80013.jpg
80014.jpg
80015.jpg
80016.jpg
80017.jpg
80018.jpg
80019.jpg
80020.jpg
80021.jpg
80022.jpg
80023.jpg
80024.jpg
80025.jpg
80026.jpg
80027.jpg
80028.jpg
80029.jpg
80030.jpg
80031.jpg
80032.jpg
80033.jpg
80034.jpg
80035.jpg
80036.jpg
80037.jpg
80038.jpg
80039.jpg
80040.jpg
80041.jpg
80042.jpg
80043.jpg
80044.jpg
ул. Баница 16а
077 53 05 08

FIRMI ZA KRECENJE VO SKOPJE, FIRMI ZA RENOVIRANJE VO SKOPJE, MAJSTORI ZA GIPS KARTON, MAJSTORI ZA KRECENJE VO SKOPJE, MAJSTORI ZA PLOCKI VO SKOPJE, MAJSTORI ZA RENOVIRANJE VO SKOPJE, MOLEROFARBARSKI USLUGI, MOLERSKI USLUGI, PLOCKARI VO SKOPJE, RENOVIRANJE NA STANOVI,

ВОДОИНСТАЛАТЕРИ ВО СКОПЈЕ, ГИПСАРИ И МОЛЕРИ ВО СКОПЈЕ, МАЈСТОРИ ЗА ГИПС КАРТОН, МАЈСТОРИ ЗА КРЕЧЕЊЕ ВО СКОПЈЕ, МАЈСТОРИ ЗА ПЛОЧКИ ВО СКОПЈЕ, МАЈСТОРИ ЗА РЕНОВИРАЊЕ ВО СКОПЈЕ, МОЛЕРОФАРБАРСКИ УСЛУГИ, МОЛЕРСКИ УСЛУГИ, ПЛОЧКАРИ ВО СКОПЈЕ, РЕНОВИРАЊЕ НА КУПАТИЛА, РЕНОВИРАЊЕ НА СТАНОВИ,

FARBANJE NA ZIDOVI MK, FIRMI ZA KRECENJE VO SKOPJE, FIRMI ZA RENOVIRANJE VO SKOPJE, GIPSARI I MOLERI VO SKOPJE, GIPSARSKI RABOTI, MAJSTORI ZA GIPS KARTON, MAJSTORI ZA KRECENJE VO SKOPJE, MAJSTORI ZA PLOCKI VO SKOPJE, MAJSTORI ZA RENOVIRANJE VO SKOPJE, MOLEROFARBARSKI USLUGI, MOLERSKI USLUGI, MOLERSKI USLUGI VO SKOPJE, PLOCKARI, PLOCKARI VO SKOPJE, RENOVIRANJE NA KUPATILA MK, RENOVIRANJE NA STANOVI, RENOVIRANJE NA STANOVI I KUKI, VODOINSTALATERI VO SKOPJE, VODOVODZII, ZAVRSNI RABOTI VO GRADEZNISTVO, ВОДОВОДЏИИ, ВОДОИНСТАЛАТЕРИ ВО СКОПЈЕ, ГИПСАРИ И МОЛЕРИ ВО СКОПЈЕ, ГИПСАРСКИ РАБОТИ, ЗАВРШНИ РАБОТИ ВО ГРАДЕЖНИШТВО, МАЈСТОРИ ЗА ГИПС КАРТОН, МАЈСТОРИ ЗА КРЕЧЕЊЕ ВО СКОПЈЕ, МАЈСТОРИ ЗА ПЛОЧКИ ВО СКОПЈЕ, МАЈСТОРИ ЗА РЕНОВИРАЊЕ ВО СКОПЈЕ, МОЛЕРОФАРБАРСКИ УСЛУГИ, МОЛЕРСКИ УСЛУГИ, МОЛЕРСКИ УСЛУГИ ВО СКОПЈЕ, ПЛОЧКАРИ, ПЛОЧКАРИ ВО СКОПЈЕ, РЕНОВИРАЊЕ НА КУПАТИЛА, РЕНОВИРАЊЕ НА СТАНОВИ, РЕНОВИРАЊЕ НА СТАНОВИ И КУЌИ, ФАРБАЊЕ НА ЅИДОВИ, ФИРМИ ЗА КРЕЧЕЊЕ ВО СКОПЈЕ, ФИРМИ ЗА РЕНОВИРАЊЕ ВО СКОПЈЕ,

 

МОЛЕРИСУВАЊЕ - ГЛЕТОВАЊЕ - МЕСТЕЊЕ ГИПС КАРТОН

 

БРЗО, КВАЛИТЕТНО СО ДОБРА ЦЕНА,

 

ДОАЃАМЕ НА ПОВИК

 

ЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ ЗА КОНСУЛТАЦИЈА

 

077 530 508

ДИЗАЈН КОНСТРАКШН врши висококвалитетно молерисување на сите видови ѕидови во станбени и деловни објекти.

ДИЗАЈН КОНСТРАКШН користи материјали од проверени брендови и за извршената работа дава гаранција.

Глетуваме ѕидни површини и местиме гипс картон преградни ѕидови.

Правиме гипсани апликации од гипс картон.

Местиме гипсани орнаменти на објекти од надворешна и внатрешна страна по Ваш избор.


КВАЛИТЕТ - БРЗИНА НА ИЗВЕДБА - ОДЛИЧНИ ЦЕНИ

Консултирајте не веднаш на тел: 077 530 508

  • 1
  • p2
  • p6
  • image
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty