• image
  • MEGA RADIO 7
  • image
  • image
mksqbghrendeelsrsltr

RENOVIRANJE I MOLERAJ

FIRMI ZA RENOVIRANJE
786

МОЛЕРИСУВАЊЕ - ГЛЕТОВАЊЕ - МЕСТЕЊЕ ГИПС КАРТОН

БРЗО, КВАЛИТЕТНО СО ДОБРА ЦЕНА,

ДОАЃАМЕ НА ПОВИК

ЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ ЗА КОНСУЛТАЦИЈА

077 530 508 

ДИЗАЈН КОНСТРАКШН врши висококвалитетно молерисување на сите видови ѕидови во станбени и деловни објекти.

ДИЗАЈН КОНСТРАКШН користи материјали од проверени брендови и за извршената работа дава гаранција.

Глетуваме ѕидни површини и местиме гипс картон преградни ѕидови.

Правиме гипсани апликации од гипс картон.

Местиме гипсани орнаменти на објекти од надворешна и внатрешна страна по Ваш избор.

КВАЛИТЕТ - БРЗИНА НА ИЗВЕДБА - ОДЛИЧНИ ЦЕНИ

Консултирајте не веднаш на тел: 077 530 508

  • 1
  • p2
  • p6
  • image
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty