RENOVIRANJE I MOLERAJ

MAJSTOR ZA RENOVIRANJE
229

МОЛЕРИСУВАЊЕ - ГЛЕТОВАЊЕ - МЕСТЕЊЕ ГИПС КАРТОН

БРЗО, КВАЛИТЕТНО СО ДОБРА ЦЕНА,

ДОАЃАМЕ НА ПОВИК

ЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ ЗА КОНСУЛТАЦИЈА

077 530 508 

ДИЗАЈН КОНСТРАКШН врши висококвалитетно молерисување на сите видови ѕидови во станбени и деловни објекти.

ДИЗАЈН КОНСТРАКШН користи материјали од проверени брендови и за извршената работа дава гаранција.

Глетуваме ѕидни површини и местиме гипс картон преградни ѕидови.

Правиме гипсани апликации од гипс картон.

Местиме гипсани орнаменти на објекти од надворешна и внатрешна страна по Ваш избор.

КВАЛИТЕТ - БРЗИНА НА ИЗВЕДБА - ОДЛИЧНИ ЦЕНИ

Консултирајте не веднаш на тел: 077 530 508

  • logo inter
  • sahti
  • boks
  • kanta
  • imagereyervoari
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty